promocja florenów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika maria5510, 18 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. maria5510

maria5510 Wyjątkowy talent

jaka to jest promocja florenów z różnica 1 zł????

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wszystkie oferty na zakup florenów po promocyjnej cenie wymienione są tutaj : >>>klik<<<.
    Jak widać np... pakiet 750 florenów w promocji to koszt 89 PLN, bez promocji 95 PLN, więc różnica jest 6 PLN (-8%) i podobnie jest z pozostałymi ofertami.
    Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. maria5510

Mod
    powiem tak jeśli kupuje floreny szt 150zł za 18 zł i w tym mam super nawóz i x 5 = 90 zł i mam 750 florenów i 50 szt super nawozu
    To nie widzę żadnej różnicy w tej promocji
    Jednym słowem jest to oferta dla tych co nie przeliczają

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

maria5510, chciałabym przypomnieć że to nie od moderatorów zależą oferty zakupu florenów w grze. :)
    Możliwość zakupu pakietu florenów dali twórcy gry w takiej a nie innej formie, jeżeli ktoś chce może z nich skorzystać, ale oczywiście nikt nikogo do zakupów nie zmusza. :)
    Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

5. maria5510

Mod
    Doskonale wiem że nie od Was zależy wiele spraw ale możecie wiele spraw zgłosić wyżej , żeby trochę szanowali graczy a nie promują coś co nic nie jest warte
    To wszystko jest nie na miejscu takie naciąganie i ściemnianie

6. Hesarenka64

Hesarenka64 Baron forum

Popieram. Te niby promocje to takie naciąganie i ściemnianie dla naiwnych. Może gdyby ktoś z modów poparł graczy to coś by się zmieniło

7. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Opinie Graczy zawsze są dla nas ważne i zawsze przekazujemy je odpowiednim osobom. Niestety nie mamy wpływu na decyzje podejmowane przez twórców gry. :)
    W tym momencie mogę Was jedynie zapewnić że jak każda opinia tak i ta zostanie przekazana. :)
    Czy Autorka tematu ma jeszcze jakieś pytania? :)

Przypominam że nie jesteśmy w dziale dyskusyjnym.

8. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

nie dyskutuję,tylko popieram Hesarenka i maria

9. maria5510

Mod
    zadałam pytanie i odpowiedziałaś ale uważam że , ten tekst nie powinien w tym momencie dotyczyć do mnie ,,Przypominam że nie jesteśmy w dziale dyskusyjnym. ,,,
    bo w sumie dla mnie było ważne pytanie , bo w końcu z wieloma rzeczami nie zgadzam się i chcę żeby gracze też wiedzieli na co są naciągani
    W takim razie proszę zgłosić tą sugestię wyżej
    Nie mam pytań

10. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

maria5510, jeżeli chcesz podzielić się swoją opinię z Graczami dział pomocy, jak zapewne wiesz, nie służy do tego. Opinię na temat eventu możesz wyrazić w tym temacie: Mini Eventy - Temat do rozmów, tam również możesz wymienić swoje poglądy z innymi Graczami. :)
    Skoro kolejnych pytań nie masz temat pozwolę sobie zamknąć. :)
    Życzę miłego dnia. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.