Projekty miejskie

Temat na forum 'Zbiór aktualizacji i pomysłów' rozpoczęty przez użytkownika ajlowdisgejm, 16 maja 2026 o 00:20.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy chciałbyś mieć możliwość wyłączenia okienek/powiadomień dotyczących projektów miejskich

1. Tak

5 głos(ów)
    71,4%
  2. Nie

2 głos(ów)
    28,6%
  1. ajlowdisgejm

ajlowdisgejm Aktywny autor

Mega mnie irytują wyskakujące okienka dotyczące projektów miejskich. Nie robię ich i nie zamierzam, a okienka wyskakują co najmniej kilkanaście razy dziennie. Chciałabym mieć możliwość wyłączenia tych komunikatów, analogicznie jak np. możliwość wyłącznie okienek dotyczących prezentów od sąsiadów itp.

jan11100 i 53klasa lubią to.
  2. blondas85

blondas85 Ambasador forum

no nie powiem jest to trochę wkurzające te okienka ale da się przyzwyczaić ja projekty robię od początku i jestem z nich zadowolona dużo czasu to nie zajmuję ale nagrody są ciekawe i przydatne

3. ajlowdisgejm

Tylko czemu przyzwyczajać się do czegoś irytującego jeśli można by to zmienić :) Kto robi projekty i komu okienka pasują, ten by ich nie wyłączał. A ci co ich to wkurza ja mnie mieli by taką możliwość ;)

hapsak89 i 53klasa lubią to.
  4. 53klasa

53klasa Książę forum

Mnie też wkurzają. Uważam to za kompletnie zbędne i nachalne wpychanie funkcji która jest mało interesująca.

jan11100, hapsak89 oraz ajlowdisgejm lubią to.
  5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja projekty robię i mnie te powiadomienia są potrzebne bo bez nich pewnie ciągle bym zapominała ale również jestem za opcją włącz/wyłącz po to aby każdy wg siebie mógł wybrać czy chce te powiadomienia czy nie. Gry by to raczej nie obciążyło a każdy byłby zadowolony.
    Propozycję dodaję do alfabetycznego spisu treści i owocnych rozmów życzę.

ajlowdisgejm i 53klasa lubią to.
  6. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Nie mam głowy do pilnowania projektów. Zresztą gdy weszła ta funkcja mocno pilnowałam projektów dziennych (albo tak mi się wydawało). Nawet ładnie szło, ale któregoś dnia weszłam i okazało się, że mam wyzerowany postępxD Od tego dnia projekty mają u mnie status "ignoruj".

Co do powiadomień - też jestem za tym, aby była opcja ich wyłączenia. Z nachalnością powiadomień o projektach mistrzowskich radzę sobie w ten sposób, że gdy tylko się wyświetlą, wchodzę w projekt i go uruchamiam. Zaczyna się odliczać czas na wykonanie zadania i przez te 80, 90 czy więcej godzin mam święty spokój:)

ajlowdisgejm i Yabolek lubią to.
  7. ajlowdisgejm

O widzisz, o tym nie wiedziałam, że tak to działa, dzięki za podpowiedź :)