Projekty miejskie

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika WilczyKierz, 14 grudnia 2025 o 06:27.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. WilczyKierz

WilczyKierz Mieszkaniec forum

Od kilku dni robię wszystkie projekty miejskie, codziennie wieczorem sprawdzając, czy niczego nie pominęłam, ale na pasku na dole wciąż mam jako zaliczony tylko 1 dzień.
    Tylko proszę nie odsyłać mnie do pomocy technicznej, jeszcze się nie zdarzyło żeby mi w czymkolwiek pomogli :(

2. MOD_Ruda

MOD_Ruda Forum Moderator Team Farmerama PL

Proszę abyś zwróciła uwagę na szczegóły tego zadania, zaznaczyłam na czerwono:

Przy wszystkich zadaniach muszą być zielone haczyki i na dole głowa Franka, że całe zadanie jest zaliczone.
    Jak wykonasz jednego dnia wszystkie zadania i nie ma na dole głowy Franka proponuję się przelogować i zobaczyć czy zaliczyło cały cykl.

Na tą chwilę niestety ale nie jestem w stanie Ci pomóc i tylko PT może sprawdzić Twoje konto i zerknąć czy wykonałaś wszystko i dlaczego masz braki. Może jednak warto napisać.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. WilczyKierz

No... przyznam, że to niezbyt miłe, być potraktowaną jako osoba z co najmniej poważnym deficytem intelektualnym. Tak, miałam wszystkie zielone haczyki, co oznacza, że wszystkie zadania były wykonane w pełni. I tak, na dole była głowa Franka, a właściwie dwie. Po wykonaniu wszystkich zadań i wieczorem także. Rano niestety jest znowu jedna. >:(

A wysoki majestat PT, żąda, żebym pisała z konta mailowego, które było użyte do założenia konta w grze, które to konto od lat już nie istnieje, więc... sama rozumiesz... :sleepy:

4. MOD_Ruda

Ja na Forum nie jestem w stanie Ci pomóc. Jak będziesz pisać do PT to w Treści napisz, że @ jaki zakładałaś już nie istnieje i prosisz o odpowiedź na @, który obecnie używasz. Podając maila w treści wiadomości powinnaś dostać odpowiedź właśnie na tego maila.
    Myślę, że jednak nasze PT Ci pomoże.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. WilczyKierz

Nie, dzięki.

6. MOD_Ruda

Bardzo proszę i temat zamykam.

Miłego dnia.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.