Opinie Projekt paprociowy

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by TL_Mouse, Sep 28, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Wiem, ale do tej pory robiłam pod pnącze nublonów... pnącze nareszcie wisi :D
    Teraz wysiałam te 20 szt na dużych polach, a na resztę muszę poczekać aż zwierzaki dojrzeją, wtedy mogę dać resztę pól.

2. RWM41

RWM41 Ambasador forum

no to są dylematy....Ja szczęśliwie miałam skończony event. Dobrze, że koszyki lecą ze wszystkiego
    Wygląda, że wkraplacze lecą nieźle. Dasz radę

anna0089, niebo016 and magdusia668 like this.
  3. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Dzięki za wiarę w moje możliwości.
    Zakraplacze lecą tylko z upraw, na większą ilość muszę poczekać do jutra.

4. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

278 sztuk wypadajek z 3 łąk karnegii. Zaraz zbieram pierwszy rozsiew z przydziałowej 20

5. kicia17

kicia17 Okazjonalny autor

Jak najlepiej rozsiać te 20 sztuk?

magdusia668, niebo016 and olgs3 like this.
  6. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Duze pola, biała niewinność i kreststol w slotach, podlewasz wodą, zwyklym nawozem, SN i SNZ i za 45 minut masz 200 roslinek.:)

7. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Witam
    Posiane na wszystkich małych polach na wyspie. Wypadajek mam na wszystkie srebrne i złotą oraz diamentową w ostatnim 5 zadaniu tam gdzie jest dozownik czyli 324 sztuki. Robię najpierw wszystkie srebrne i złotą i diamentową w ostatnim 5 zadaniu. Potem złotą i diamentową w 3 i 4 zadaniu a na końcu złotą i diamentową w 1 i 2 zadaniu. Jutro powinno być po evencie jak dobrze pójdzie a przynajmniej dozownik powinien już stać

8. duzy6666

duzy6666 Generał forum

mam taki sam zamiar z tym że ja już tylko potrzebuję 150 szt zakraplaczy:D

9. RWM41

RWM41 Ambasador forum

lecisz eventówkę. Zebrałam i mam setkę wkraplaczy więcej niż przed zasiewem

10. bogusiania

bogusiania Weteran forum

Tylko, że te dozowniki kolorowego groszku - a jest ich 7 - dają nieocenioną farmerską walutę, każdy po 2950 SG co kilkanaście h, więc warto je wyciągnąć "ze śmieci" :)

11. niebo016

niebo016 Generał forum

8)Event paprociowy postanowiłam robić Tylko na jednym polu. Kryształowych wodospadów nie burzę- mam tam drzewa, a na drugim polu mam zagrody i trochę drzewek. Ileż razy można wyburzać farmę się ja pytam????xD

12. RWM41

RWM41 Ambasador forum

Niby fakt. Też bałaganu nie lubię. A wkraplaczy Ci starczy? Z drzew i zagród nie polecą

niebo016 likes this.
  13. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Sprawdziłam u siebie w pasku te dozowniki i u mnie każdy daje 4795 SG/ 18 godz

Nie opłaca mi się ich wystawiać.

14. bogusiania

bogusiania Weteran forum

Zgadza się, bo ja mam niższy poziom, a ich wartość wzrasta z każdym ukończonym poziomem :) Mnie tam każdy Sgrosz miły :)

15. Ewa2951

Ewa2951 Ambasador forum

u mnie na start 241 zakraplaczy z karnegii ze wszystkich 3 pól (prócz jednej strefy kryształowych wodospadów) :)

niebo016, miwi45 and magdusia668 like this.
  16. niebo016

niebo016 Generał forum

W sumie to nie wiem jakie zadania zrobię, na razie wysiewam, ile będzie wkraplaczy to zobaczę, byleby starczyło na super paszę . :)

17. AlicjaDelicja

AlicjaDelicja Aktywny autor

Napiszcie proszę jak zobaczycie że na waszym targu już ktoś sprzedaje paproć. Tak z ciekawości chcę wiedzieć po ilu godzinach od początku eventu

magdusia668 and niebo016 like this.
  18. RWM41

RWM41 Ambasador forum

ja bym się nie spodziewała zobaczyć. Jak będę miała nasionko to sieje. Póki conajmniej tysiąca nie uzbieram na rynek nie pójdzie. A to potrwa

19. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Ja myślę, że długo nie będzie jej na targu, w końcu zaczynamy od 3 nasionek, a może być bardzo potrzebna w niedalekiej przyszłości.

20. anna0089

anna0089 Książę forum

Na kryształowych wodospadach mam wszystko co święte i ma rosnąc- nowe kucyki, ośmiornice, żyrafi ...itd .Nie ruszę >:(
    Siałam na dwóch polach na jednym karnegie - 94 i na drugim kolczoch-54. Kończyłam ewent i nie mogłam wcześniej wysiać karnegie.
    Ale czytając o wypadalności -bedzie dobrze. Plan do pnącza i dozownika a potem ile się uda

Thread Status:
Not open for further replies.