Opinie Projekt paprociowy

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by TL_Mouse, Sep 28, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. RWM41

RWM41 Ambasador forum

Ja bym na Twoim miejscu na tych polach jeszcze ananasa na sprzedaż posiała a karnegię później, podlaną

absolutnie super kalkulator!

Posty połączyłam. Przypominam że nie piszemy postów jeden pod drugim.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem Edycja

MOD_Elena

Last edited by moderator: Sep 30, 2018
  2. waderówek

waderówek Chodząca legenda forum

:D
    Całe szczęście, że paproć na farmie, a sandały na BahaxD
    Unikniemy zbędnych rozterek;)
    Co do przyszłorocznych dożynek, to podejrzewam, że po drodze będzie jakaś interwencja:D

3. aisunel

aisunel Generał forum

Niezly galimatias sie jutro szykuje,projekt z pewnoscia dlugoterminowy,o czasie i pomyslowosci nieodgadnionej:p.Wiekszosc jeszcze bedzie meczyc penetracje statku,a tu kwiat jednej nocy sie pojawio_O

4. waderówek

xDxDxD
    Wygląda na to, że ten galimatias będzie nam towrzyszył przez cały październik:D
    Odetchniemy dopiero w końcu miesiąca.....w hodowlanym.
    Tu też galimatias, bo już nie wiem czy anakondy, czy flamingi, a może jeszcze jakieś inne czy;)xD

5. jagoda1953

jagoda1953 Chodząca legenda forum

A pamiętacie taki event z grochem ?? Ale to byla odrębna działka, tam gdzie dechy są teraz, teraz stoi mi to w smieciach, jak zwykle wszystko wyjdzie w praniu

6. aisunel

aisunel Generał forum

Tos teraz dala gwozdzia z tymi flamingami,chociaz widzac ile z ladunkow dostalem zoltych:D

7. Dzikakitka

Dzikakitka Czeladnik forum

ja chyba zielona jak ta paproć ........ bo nie zrozumiałam.

8. duzy6666

duzy6666 Generał forum

to nie z grochem było na dechach u mnie groch stoi w ozdobnym i daje sianko z jednego małego pola 3125 sianogroszy:inlove: tylko budy z warzywami;)

9. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Flamingi ??? Ratunku. :cry:xD Jakieś mam niejasne, paprociowym zielskiem podszyte złe przeczucia. Obym nie miała racji.:cry: Remake z lamp nie daj Boże będzie ? :eek::cry: No i jeszcze flamingi do pary.... Kurzą fermę zrobiłam na farmie, na noc króle chciałam stawiać. Wszystko na przemiał dla anakond, a tu niespodzianka.o_O

10. BiałyTrabant

BiałyTrabant Fanatyk forum

Posiałem już karnegię o godz. 13:55 na 532 polach bez podlewania, kiedy event wystartuje to będę przyśpieszał
    , ale teraz nie muszę. Ananasa nie sieję bo mam duży zapas manioku a jest prawie w tej samej cenie.

11. waderówek

xDxDxDxD
    Tak samo zareagowałam po przeczytaniu ploteczek w ZZ
    Teraz już jestem spokojna, bo tłukę jedno i drugie:cry:, a że hodowlany dopiero pod koniec miesiąca, to się wytłucze;)xD

12. RWM41

RWM41 Ambasador forum

Ja go sprzedaję na pniu.Łatwa, szybka kasa

13. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

u mnie drzewa na wyspie,,wszędzie drzewa,,trzeba mi glośników,,,,mój ty smutku,,zaraz walka o paprociowe wypadajki,nie ogarnę się tak szybko,,,ok najpierw jednak głośniki

14. klontyp

klontyp Forumowy żółtodziób

Witam, na targu znalazłam paproć, gdzie mogę kupić nasiona ? , i gdzie mam znaleźć karnegię :)
    Proszę pomóżcie :)

15. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Witam
    Karnegia jest do odblokowania na wyspie a paproć dopiero wejdzie do gry. Jutro zaczyna się na wyspie event w którym możesz zdobyć nasiona paproci i dozownik, który będzie te nasiona dawał

16. MOD_Elena

MOD_Elena Guest

Karnegia to roślina do odblokowania za złote banany w 5 komnacie w Świątyni Małp. - Tabela upraw na wyspie.

Paproć będzie do zdobycia podczas eventu.
    Rośliny nie będzie można kupić w sklepiku z nasionami.
    Podczas eventu będą do zdobycia 3 sztuki Paproci oraz item dający jedną sztukę Paproci.

Rośliną będzie można handlować na targu tak samo jak innymi roślinami - dlatego jest widoczna, ale możliwość kupna będzie po starcie eventu i po wystawieniu jej przez Graczy na targ.

Polecam poradnik do eventu- >Projekt paprociowy<

krasnoludek10 likes this.
  17. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

Kto odważny zebrał ? boja się bojam :p

18. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Ja :) 264 zakraplaczy na start

Last edited: Oct 1, 2018
  19. Kasiunia13

Kasiunia13 Książę forum

zebrałam palntację i Tropikalny las, razem 194 zakraplacze, Krzyształowe jeszcze do zebrania

20. RWM41

RWM41 Ambasador forum

ja też. 250 wypadalca

Thread Status:
Not open for further replies.