Opinie Projekt paprociowy

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by TL_Mouse, Sep 28, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Ale spryciule dali 2 ulepszenia fabryk w diamentowych w 3 i 4 zadaniu. I jak je ominąć.:)

2. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Też mnie to zastanawia dlatego myślałam ze tych zadań będzie więcej.

3. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

zapowiada się dobrze no a ulepszenia fabryk nie sposób zostawić xD

4. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Perfidne dranie z nich i tyle:D A tyle co sobie zalesiłam Bahamę... Długo te biedne drzewka nie postoją...

Siania rzeczywiście nie ma porażająco dużo, wypadajki wyglądają na realne do uzyskania... No chyba, że planują przykręcić kurek z nimi, tak jak ze sławetnymi lampami... Zobaczymy po starcie eventu. Na wszelki wypadek lepiej się dobrze przygotować i posiać karnegię na start..

Last edited: Sep 28, 2018
  5. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Pewnie jednak chodzi o wypadajki, na wyspie nie da się tego podgonić kasztankiem... choć super kupką jako taką oczywiście można ;)
    I coś czuję, że to będzie konieczne, z czterogodzinnej eventówki polecą jak krew z nosa.
    Z drugiej strony eventówka do błyskawicznego wysiania, później można się bawić w te melony czy co tam najlepiej sypie (nie jestem za bardzo na bieżąco).
    Ale z trzeciej strony... ciekawą cenę mają pakieciki wypadajek: 200 florków za 100 sztuk, hmm. Zwykle jest 200 sztuk za FL 270.

6. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Potrzeba na cały event ze wszystkimi zadaniami 10500 tropikalnej paproci i 580 zakraplaczy. Jeśli ktoś chce zrobić tylko srebrne misje to i ostatnią całą to odpowiednio mniej

7. Reniarama

Reniarama Generał forum

Aniu dzieki, juz kumam ze to dwie roslinki a nie jedna.:D
    Perfidne mowisz:D psia kosc do bolu perfidne:D dozynki za pasem, drzewka musze wystawic a tu paproc na polach bo ulepszenia fabryk potrzebne:D

8. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

I teraz mi się rozjaśniło czemu trudne chodzi o wypadajki po samych florkach które trzeba wydać ze może być z nimi kłopot.

9. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Myślę, że ten poradnik to nie wszystko.
    Łatwe 5 kroków - jest 5 zadań.
    Wysiać roślinkę i zebrać drop(s)y, nie powinno być problemem.
    Co będzie trudne ?

Sądzę, że te 3 nasionka trzeba jak najszybciej rozsiać i nie wystawiać na targ.
    BP na pewno coś ma w zanadrzu (paproć w wypiekach ?).
    Poza tym nigdy nie było tak wcześnie FAQ i nie sądzę, aby czynnikiem był tu nadchodzący weekend.

10. Reniarama

Reniarama Generał forum

Tylko jak poznasz ze te wysiane nasionko to paproc a nie eventowa paproc?
    jedynie, jezeli beda one w innej ikonce, wtedy warto rozsiewac.

11. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Bo eventówkę można siać tylko na wyspie a paproć jest z farmy;)

12. Reniarama

Reniarama Generał forum

Ja dzis nic nie kumam:D dzieki.
    Ide leczyc grype bo dreszczy dostaje.
    Kiedys bylo wszystko proste, co farmy to na farmie a wyspa miala swoje przywileje, teraz knoca wszystko razem jak groch z kapusta mieszaja:D:cry::D

13. aisunel

aisunel Generał forum

Reniu poczekaj do rozpoczecia ewentu,powinien byc jak zwykle prosty w calosci,haczykiem beda wypadkio_O

14. miwi45

miwi45 Weteran forum

Dobry wieczór :)
    No to już (prawie) wiemy, że trudność będzie w wypadajkach ;) A ja sobie tak pomyślałam, że ta paprotka to będzie taka kolejna kawia/róża pustyni. Dla tych, co będą chcieli sobie budżet sianogroszy podreperować. Bo ona, ta paprotka, będzie potrzebna w grubych tysiącach, do jakiejś misji stałej w spółdzielni :)
    Dobrze, że odkryłam ostatnią strefę wodospadów, to będzie gdzie siać eventówkę. Oczywiście, również będę musiała wykarczować taki piękny las mieszany, ehhh.. :(

15. niki1990

niki1990 Komandor forum

Eventu nie ruszę, ale badyla se kupię parę sztuk do wysiewu. Komuś chyba mózg przeziębiło od tych przymrozków ostatnich. Żeby 3 eventy jednocześnie robić? Może jeszcze tygodniowy event na pełni plus jakiś hodowlany, co? Komuś tu się chyba hajs przestał zgadzać pod koniec roku i trzeba trochę podoić graczy.

16. matthero

matthero Hrabia forum

Jeszcze jednego eventu nie skończyłem, a tu już drugi zapowiadają...

17. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Przeciez farmerska paproc bedzie mozna siac dopiero po evencie...
    Die Pflanze kommt nach dem Event mit folgenden Werten im Spiel
    http://de.bigpoint.com/farmerama/board/index.php?threads/event-verrücktes-farnprojekt.80166/
    a bahamska zostanie wymieniona po kursie 5 tpd 4 sg za sztuke....
    Tropenfarn 5 4

18. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

To znaczy, że jak skończę ewent, powiedzmy w dwa dni, to i tak z rozsadą muszę czekać do zakończenia ewentu ?

19. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Tak by wynikalo z niemieckiego faq...a jak bedzie naprawde to sie przekonamy..;)

20. waderówek

waderówek Chodząca legenda forum

Po pierwsze za nic nie skończysz w 2 dni.
    Po drugie jak go skończysz i będziesz mieć te 3 nasionka (xD:cry:) oraz item, to wtedy dowiesz się co dalej;)xD
    Mnóstwo czasu i nie ma o co się martić;)xD
    A.... Królowa Karnawału tuż, tuż;)

Thread Status:
Not open for further replies.