Opinie Projekt paprociowy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 28 września 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

U mnie też koniec projektu paprociowego.:D

morellaa, Miśkowo oraz Marrylan lubią to.
  2. ruda120

ruda120 Ekspert forum

czy ten dystryubutor jest nam koniecznie potrzebny? zdobyłam 1 nasionko, rozsiałam i rozsiewam go dalej i całkiem dobrze idzie więc zastanawiam się czy paprotki evetowej nie wykorzystać na ulepszenia fabryk a ewentualnie na końcu po ten dystrybutor się udać ?

konsky5 i empatyczna lubią to.
  3. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Jasne że lepiej sięgnąć wpierw po ulepszenia dystrybutor zostaw sobie na koniec...

ruda120 lubi to.
  4. ruda120

ruda120 Ekspert forum

dziękuje za upewnienie mnie w swojej teorii :D

5. johanaa1988

johanaa1988 Analityk forum

zastanawia mnie po co komu dystrybutor paprociowy dający paprocie na zakończenie misji po co komu paprocie po fakcie jakiś ukryty dalszy ciąg będzie czy co

6. halina54

halina54 Hrabia forum

probowalam i na farmie i na wyspie i nic nie da sie na farmie jak chce posadzic to robi sie szara strona,nie wiem o co chodzi ..chyba trzeba bedzie napisac do pomocy

Posty połączyłam, nie pisz jednego pod drugim tylko korzystaj z edycji.
    BA_Czerwona

Ostatnio edytowane przez moderatora: 3 października 2018
  7. marcia1207

marcia1207 Forumowy żółtodziób

czy tylko ja nie mogę posiać bo nie mam nasion. Nawet nie wyświetla mi się event.

8. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Projekt skończony i zapomniany ;)

-Batka74- lubi to.
  9. puniak3

puniak3 Moguł forum

projekt skończony było miło więcej takich evencików poproszę

-Batka74- i margaretazet lubią to.
  10. abask

abask Fanatyk forum

Gdzie stawiacie dystrybutor? Ja mam wciąż przekreślony a zadania wszystkie zrobiłam.

11. amber♥

amber♥ Komandor forum

Ja mam w ogrodzie ozdobnym i daje paprotkę :)

magdusia668 lubi to.
  12. abask

abask Fanatyk forum

Masz rację. Daje się go postawić na farmie a ja się uparłam stawiać na Baha. Tak sobie myślałam, że skoro event dotyczy Baha to ten dystrybutor powinien stać właśnie tam.

amber♥ lubi to.
  13. tomajete

tomajete Okazjonalny autor

Ja zasiałem pierwsze zdobyte nasionko paprotki na podstawowej farmie. urosła, zebrałem i znowu zasiałem.

picantinio2012 i -Batka74- lubią to.
  14. -galonzia-

-galonzia- Zaawansowany

a gdzie szukac nasionka paprotki

15. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Event toczy się na Bahamaramie. Siejemy tropikalną paproć, a w ostatnim zadaniu do zdobycia są rośliny na farmę o nazwie paproć.
    Zapoznaj się z wypowiedzią powyżej. Jeden post usunęłam. Jeśli wiesz, że nie jest to odpowiedni wątek dla Twojego posta, poszukaj właściwego.

16. rysio

rysio Półbóstwo forum

Skonczylem po pechu z kosmitami w 24. Wystarczy ze wypadajki leca

-Batka74- lubi to.
  17. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Posty, które niczego do tematu eventu nie wnosiły i nie były w dobrym tonie, usunęłam jako spam.

-galonzia- grzeczniej proszę, bo następnym razem otrzymasz punkty karne za wypowiedzi mogące obrazić innych Graczy. Tym razem upominam słownie.

margaretazet lubi to.
  18. -Batka74-

-Batka74- Mieszkaniec forum

końcu wypadły brakujace wypadalce i projekt skończyłam i ja :) Przez ten czas po awarii królowej na farmie rozsiewałam paproć z dystrybutora i mam już duży zapas w stodole, zobaczymy potem do czego będzie potrzebna ;) Trzymam kciuki za tych co walczą jeszcze i czekamy na 14 na kolejny event :)

AngelGina i magdusia668 lubią to.
  19. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Też skończyłam całość, choć tego nie planowałam :)
    Zrobiłam zapas paproci na wszelki wypadek :p

magdusia668 lubi to.
  20. picantinio2012

picantinio2012 Półbóstwo forum

witam, dystrybutor może i niepotrzebny ale 50szt. super paszy piechotą nie chodzi..

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.