Programiści zróbcie coś

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika nela118, 17 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. nela118

nela118 Czeladnik forum

Czy gra już tak pozostanie spowolniona :( :( tyle zgłoszeń , a tu nic ....na parę godzin wczoraj miałam lepiej i myślałam , że naprawiono a tu nadal to samo . Czy mamy zrezygnować z gry ? Pozdrawiam cierpliwych gracz , ale chyba ta cierpliwość się wszystkim kończy :( :(

degadon, Pracuś57 oraz bazyl2211 lubią to.
  2. krystyna2007

krystyna2007 Forumowy żółtodziób

popieram, sa akcje specjalne i nie da sie grac...

Pracuś57, bazyl2211 oraz nela118 lubią to.
  3. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Zmieniłem nazwę twojego tematu. Pamiętaj proszę, że same duże listery w świecie wirtualnym oznaczają domyślnie krzyk. A na forum nie krzyczymy, Pamiętaj o tym proszę.

Obecnie występują problemy z najnowszą wersją AFP, o czym mówi ogłoszenie : Spowolniona gra

Problem oczywiście został przekazany dalej, jednak warto pamiętać że nasza gra jest skomplikowanym tworem informatycznym. Składa się z wielu linijek kodu (zaryzykuje stwierdzenie że z setek), przejrzenie ich i znalezienie problemu to często czasochłonna operacja wymagająca czasu. Napisanie łatki tak aby zadziałała a nie psuła następnych elementów gry to też nie jest praca na 10 minut. Muszę przyznać, że nie jestem programistom ale nie ma co ukrywać musi to potrwać.

Niestety wszyscy musimy poczekać, osobiście tez mam problem z gra ale czekam na łatkę usprawniającą.

Pamiętajmy, że wątek pomoc nie jest wątkiem dyskusyjnym, więc proszę innych graczy o nie zgłaszanie ciągle tego samego problemu. Jak będziemy mieli nowe informacje na ten temat znajdziemy w dziale oficjalne ogłoszenia.

4. anioł88

anioł88 Okazjonalny autor

ja sie pytam co dzieje sie z ta farma ze nic nie mozna zebrac chodzi tak jak nie wiem co czy ktos za to sie wezmie robicie eventy a tu ani zebrac nic ile mozna czekac

5. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Odpowiedź na twoje pytanie jest w moim poprzednim poście, kliknij proszę na ogłoszenie(zielony napis), zostaniesz przeniesiona do odpowiedniego miejsca.

6. -gabi313-

-gabi313- Zaawansowany

dziwna to sprawa spowolnienie jesteśmu chyba jedyni czyli Polacy lekcewazeni na Farmeramie mój laptop chodzi na tej grze jak stary traktor,zbieranie i sianie to męka a o trafieniu kreta moge pomarzyć.to zaczyna się robić beznadziejne

bazyl2211 lubi to.
  7. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Problem jest globalny i dotyczy wszystkich wersji językowych gry. Nie można tutaj mówić o lekceważeniu, gdyż wszystko co mogliśmy zrobić już zrobiliśmy. Ponieważ żaden moderator nie jest programista gry, możemy tylko przekazać problem do centrali i czekać na naprawę. Ponaglenia niestety nic nie dadzą. Warto pamiętać, że moderatorzy nie odpowiadają za grę a tylko za opiekę nad polską społecznością gry,

8. -gabi313-

-gabi313- Zaawansowany

chwile było dobrze i znowu makabra na farmeramie ,inne gry chodzą świetnie

9. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

-gabi313- wszyscy musimy się uzbroić w cierpliwość. Jednak zazwyczaj tak bywa, że w niedługim czasie sytuacja się stabilizuje.
    Możesz ewentualnie jeszcze spróbować zainstalować starszą wersję AFP, o czym mowa jest w TYM ogłoszeniu.

10. pawik1970

pawik1970 Forumowy żółtodziób

Tydzien juz minal i nic sie nie zmienia nie da sie grac

bazyl2211 lubi to.
  11. irenakow

irenakow Forumowy żółtodziób

Użytkownikom Windows 10 radzę przejść na ME - tam farma śmiga jak pendolino. Z chrome to nawet z wejściem mam problem.

12. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Czy posiadasz wersję 20 Adobe Flash Player, jak napisano w ogłoszeniu?

13. -gabi313-

-gabi313- Zaawansowany

wszyscy się zbroimy w cierpliwość ja zbieram melony przez 10 min czyszczenie nie pomaga,w takich warunkach ciężko sie dobrze bawić,trafiłam 5 kretów i tracone wejsciówki pytam kto mi je odda,pytanie po co wprowadzać było Renzo jesli gra nie działa dobrze?

14. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

-gabi313-, o tym co pojawia się w grze decydują twórcy gry. Domyślam się, że mają swoje projekty i plany do wykonania. Widocznie uznali, że Renzo nie spowoduje pogorszenia płynności gry. A jeśli Ty zastosowałaś się do wskazówek podanych w Oficjalnym Ogłoszeniu : >>>Spowolniona gra<<< i u Ciebie gra nie działa prawidłowo, to zapraszam do Pomocy Technicznej, tam Twoje zgłoszenie zostanie zweryfikowane i konto sprawdzone.

A skoro Autorka tematu nie ma żadnych dodatkowych pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.