produkty z rzemiosła

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika HMJS, 6 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. HMJS

HMJS Stały bywalec

czy mogłabym prosić link do tabeli z produktami rzemieślniczymi, konkretnie który co daje. chodzi mi o to żeby moje roślinki eventowe szybciej i w większej ilości wypadały i oczywiście o zwiększenie wypadajek. z góry dzięki

2. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Nie ma takich produktów,które działają na roślinki eventowe,poza oczywiście cmj i dżemem z dyni na ilość.Cała reszta działa pośrednio na rośliny,skracając ich czas wzrostu,np krestol i biała niewinność na sn czy produkty z miksera,ale to nie na eventowe.

3. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Pomagającemu serdeczne dzięki, w tabelach rzemiosła znajdziesz kategorie roślin, na które działają dane przetwory, roślina eventowa ma kategorię "specjalna".
    Odnośnie wypadania przedmiotów podczas zbiorów również zachęcam do lektury poradnika, który opisuje co ma na to wpływ.
    Mogę jeszcze jakoś pomóc Autorowi wątku?

4. HMJS

HMJS Stały bywalec

Dzięki za odpowiedz, można zamknąć.

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Również dziękuję i skoro można to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.