Produkty z Alchemika

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika PolakM, 21 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. PolakM

PolakM Książę forum

witajcie :)
    zauważyłem że wszystkie produkty wytworzone w alchemiku do poziomu 3 (na obecną chwilę mam odkryty 3 poziom, nie wiem jak produkty w 4 i 5 poziomie) nawet te które mają działać na Baharamie jak np. magiczny napój i/lub maść lecznicza po kliknięciu na produkt w zapasach w stodole w opisie napisane jest, że "...odnosi się tylko do obszaru: Dzika łąka". Prośba o informację czy to jest pomyłka, czy rzeczywiście wszystkie produkty z alchemika działają jedynie na rośliny posadzone na Dzikiej Łące :):);)
    pozdrawiam :)

2. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Było ogłoszenie w tej sprawie, to tylko błąd, produkty działają zgodnie z pierwszą częścią opisu.

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

4. PolakM

PolakM Książę forum

Ok, dzięki za odpowiedź :),
    w między czasie doczytałem odpowiedzi na podobne pytanie zadane poniżej również w zakładce pytania ogólne przez "dotikampo".
    można zamykać więc temat, dzięki raz jeszcze i pozdrawiam :):)

5. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

W takim razie dziękuję i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.