Produkty w evencie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Majeczka1986, 29 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Majeczka1986

Majeczka1986 Forumowy żółtodziób

Witam.
    Zakończył się właśnie event piknikowy. Niestety nie udało mi się go zakończyć, np w jednym z zadań już na ostatnim"poziomie" wysłałam wszystkie rośliny ale zabrakło mi koszyków więc siłą rzeczy jest nie zakończony poziom. Moje pytanie brzmi, czy te roślinki które wysłałam zostaną mi zwrócone albo jakoś zrekompensowane, czy przepadają?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Rośliny niestety w takim przypadku przepadają, dlatego też jeśli nie masz wszystkich wymaganych towarów do zadań na czas, to nie wpłacaj. Rekompensaty w takiej sytuacji nie ma żadnej.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

Mam prośbę: zmniejsz proszę ilość wierszy w podpisie sygnatury, ponieważ:

2.1. Nick, sygnatura, awatar

Nick, awatar, sygnatura i podpis nie mogą naruszać punktu 1.2. Regulaminu.

Sygnatura - dozwolona jest sygnatura graficzna o maksymalnych wymiarach 500 x 200 pikseli oraz podpis zawierający maksymalnie 2 wiersze (czcionką o wymiarach max. 3)

3. Majeczka1986

Majeczka1986 Forumowy żółtodziób

Będę się wystrzegać. Szkoda, bo trochę tego potraciłam. :cry:
    Dziękuję wszystko już wiem.
    Można zamykać :)

4. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Skoro można to zamykam :)

Udanego wieczoru życzę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.