Produkty rzemieślnicze

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika carlain21, 9 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Czy istnieje limit na produkty dające PD,TPD, które można zjeść?
    Czy można pałaszować do woli?

Czy jabłecznik działa na TPD na wyspę?

Jest opis,że PD zwiększa.
    A TPD i PD to różne punkty.

2. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Nie ma limitu na "zjedzenie".
    Jabłecznik działa na wyspę.

3. carlain21

Dzięki Kleopatra za wszelkie poradniki,ale dużo linków jest w nich nieaktywnych,jak klikam to mam napis po angielsku i pustą białą kartę:)
    A pytanie jest proste: Czy jest ograniczenie ilości produktów zwiększające TPD na wyspę. Np. ile mogę zjeść danego dnia kruszonów,langoszy itp. i czy jabłecznik działa na zwiększenie ilości TPD bo,że działa na PD to wiem, jest w opisie produktu a TPD to już inne punkty tylko na Bahamie:) Więc nie widzę,żadnego chaosu w moich pytaniach
    ;)
    Dziękuję za konkretne odpowiedzi:)

4. ZgredzioO

ZgredzioO Wielki mistrz forum

Nie ma ograniczeń na ilość zjedzonych produktów działających natychmiastowo.
    Produkty zwiększające czasowo PD działają też na TPD, o ile ich opis nie wskazuje inaczej (na przykład, że działają tylko na określoną roślinę).

5. carlain21

A czy możesz mi obliczyć, podać,ile zyskam na umieszczeniu w slotach jabłecznika oraz zielonej mataty:)?
    Rozróżnienie na rośliny,warzywa,kwiaty itp, wiem,że jest taki podział i to rozumiem.:)
    Proszę jeszcze tylko o te obliczenie;)
    Dziękuję za odpowiedź:) i tą i za następną:)

6. ZgredzioO

ZgredzioO Wielki mistrz forum

W dziedzinie, w której działają oba będzie to +110% (+60% od jabłecznika i +50% od mataty), bo bonus od każdego produktu doliczany jest do wartości podstawowej.

7. carlain21

Ok. Spróbuję jakoś maksymalnie wykorzystać te 2 produkty:) na wyspie tam zależy mi na przyśpieszeniu zdobycia TPD:)

8. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Dziękuję za pomoc.
    Czy masz jeszcze jakieś pytania?

9. carlain21

Nie już uzyskałam odpowiedzi:)
    Kłódeczka:)

10. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Zamykam zatem i życzę miłej nocy :)

Status tematu: