Produkty dla rzemiosła

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika 19maka49, 27 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 19maka49

19maka49 Hrabia forum

Witam, spotkałam się dziś z nowym problemem - chciałam dokupić 5 szt. eliksiru z pozycji SPA, za 1 florena dostałam tylko brakujące 2 sztuki. Do tej pory za 1 florena kupowało się 5 szt. niezależnie od tego, ile brakowało do produkcji, czy coś się nagle zmieniło? Proszę o wyjaśnienie.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj.Osobiście z poziomu SPA nigdy nie kupowałam eliksiru,ale w galerii handlowej jest do zakupu 50 szt...za 10 florenów,czyli 5szt... to koszt 1 floren i myślę,że tak samo powinno być podczas zakupu bezpośrednio w SPA,tak zresztą jak napisałaś.Nie mamy żadnych informacji aby zaszły w tym temacie jakieś zmiany.Być może był to tylko chwilowy błąd wyświetlania i po ponownym zalogowaniu się do gry pojawi się właściwa ilość.Jeśli jednak okaże się,że Tobie zostały dopisane tylko 2 sztuki eliksiru to napisz proszę w tej sprawie do PT.Tylko tam istnieje możliwość sprawdzenia zaistniałej sytuacji.
    Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. 19maka49

19maka49 Hrabia forum

Przelogowałam się i niestety bez zmian, nie przybyło eliksiru. Może później dopiszą, sprawdzę to jeszcze za jakiś czas. Potwierdziłaś moją wersję wyliczanki, czyli mamy rację. Jeśli nie dopiszą, będę pisała do PT. Dzięki, miłego popołudnia, można zamknąć.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę,trzymam kciuki za eliksirki,wzajemnie miłego popołudnia Ci życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.