Produkcja złotych wąsów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Lena0702, 20 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Lena0702

Lena0702 Czeladnik forum

w komiksie VIII - Klient ma zawsze rację zdobyłam 4 salony pielęgnacji wąsów i dwa ich pomarańczowe ulepszenia.
    Przed wprowadzeniem obecnego eventu produkowałam w nich złote wąsy, zresztą zgodnie z FAQ do w/w komiksu.
    Obecnie z fabryczki dostaję sztuczne wąsy, a w stodole wszystkie złote zamieniły się na sztuczne.
    Co z tym robić, zbierać produkty z fabryczek czy nie ?
    I gdzie się podziały złote wąsy ?!
    Czy tylko ja mam taki problem ?

2. GoskaK

GoskaK Moguł forum

Chyba "złote" zamieniły się w "sztuczne". :))
    U mnie też tak jest, i na targu również.
    Pozdrawiam :))

3. BA_Chris

BA_Chris Guest

Dziękuję Graczowi za pomoc, rzeczywiście zmieniła się nazwa, a czy tak zostanie, czy zostanie to zmienione jeszcze nie wiemy. :)

4. Lena0702

Lena0702 Czeladnik forum

Trochę to irytujące, że nie ma oficjalnego ogłoszenia w tej sprawie ( nie musiałabym dopytywać)
    A tak swoją drogą, to jest to trochę nie fer, dać możliwość wygrania fabryczek produkujących złote wąsy, a przy wprowadzaniu misji ze złotymi wąsami wszystkie dotychczas wyprodukowane wąsy złote ( sporo kukułek do nich włożyłam) zmienić na sztuczne, których nadmiar po komiksie był wymieniany
    Mam nadzieję, że przed wprowadzeniem misji z wąsami wszystko się wyjaśni, na korzyść graczy oczywiście.

5. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Lena0702, gdy otrzymamy jakieś informacje związane z wąsami zostaną one przekazane Graczom. :)

6. Lena0702

Lena0702 Czeladnik forum

Pozostaje mi cierpliwie czekać, ale skąd tej cierpliwości nabrać :cry::cry::cry:

7. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

U mnie również złote wąsy ze stodoły zamieniły się w SZTUCZNE!
    Ki diabeł?!

8. Karkalinka

Karkalinka Młodszy ekspert

Wygląda na to,że musimy cierpliwie czekać do rozpoczęcia ewentu "Magia wąsów",bo chyba wszystkim pozmieniały się "złote "na "sztuczne",bo nawet na targu widnieje nazwa "sztuczne wąsy".
    Zaczyna mi powoli już brakować cierpliwości do tej gry...chyba powoli trzeba będzie się pożegnać...
    A miało być tak pięknie...:D:D:D...przynajmniej tak się wydawało.

9. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

Kochani, poczekajmy na jakieś wieści w tej sprawie, na pewno wszystko się rozwiąże jak dostaniemy informacje z BP

10. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

U Węgrów i Hiszpanów pojawiło się odnośnie tego OO.

Mówią o tym, że te salony nie będą już produkowały złotych wąsów, tylko sztuczne. Ilości się nie zmieniają, tylko nazwa produktu.
    Wychodzi na to, że ta zmiana jest wywołana tym wpisem w poradniku:
    I linki do OO http://hu.bigpoint.com/farmerama/board/index.php?threads/kakukktenyésztés.12536/#post-245029
    http://es.bigpoint.com/farmerama/bo...ambio-en-el-bigote-postizo.18095/#post-247040

11. Jedna_na_milion

Jedna_na_milion Ekspert forum

To samo pytanie za mną chodziło...aż weszłam do inwentarza aby sprawdzić czy mam fabryczki do wyrobu
    wąsów.... no i kuszka :p Ale oczywiście poczekam z wami na informację... :p

12. VELOCI_RAPTOR

VELOCI_RAPTOR Stary wyjadacz

Tutaj odpowiedź na nurtujące wątpliwości graczy ;) Dobranocka wszystkim :)

13. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Skoro OO pojawiło się i wszystko się wyjaśniło, wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.