produkcja wąsów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wiesiek1955, 28 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wiesiek1955

wiesiek1955 Forumowy żółtodziób

zbieram wąsy a niema w stodole

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wchodząc do zadań eventowych i chcąc oddać wąsy,też ich tam nie ma? Z czego je zbierasz?Wybudowałeś w warsztaciku w mieście specjalne fabryczki o nazwie "Salon pielęgnacji wąsów"?

Wszystkie informacje na temat eventu znajdziesz w tym poradniku : >>>KLIK<<< Po dokładnym zapoznaniu się z nim i wąsy powinieneś znaleźć bez problemu.

3. -danka47-

-danka47- Naśladowca mistrzów

ja nie mogę nakarmić , mimo że mam dużo paszy nic mi n ie przyjmuje .

4. SMOD_Atena

-danka47-, a kukułki masz ? Oprócz paszy dla kukułek do salonu potrzebne jest jeszcze 8 kukułek jednorazowo.Te informacje również znajdziesz w poradniku,do którego link wkleiłam wyżej.

wiesiek1955, czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. -danka47-

-danka47- Naśladowca mistrzów

Dzięki , faktycznie przegapiłam że dałam kukłki do pucharów , pozdrawiam .

6. Filadelfos

Filadelfos Forumowy żółtodziób

Ja wcześniej oddałam do misji wąsy,a jak dziś zebrałam i chciałam oddać do ostatniego zadania to ich nie było, posadziłam jeszcze raz zebrałam niedawno i znowu nic, jestem o 8 wąsów do tyłu!!!

7. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Filadelfos, spróbuj wylogować się z gry i zalogować ponownie, gdy to nie pomoże spróbuj czyszczenia ciasteczek i ciasteczek flashowych a także czyszczenia pamięci podręcznej (poradnik -> Gdy gra nie działa).
    Jeżeli te zabiegi nie pomogą napisz proszę zgłoszenie do Pomocy Technicznej, gdyż z pozycji forum nie jestem w stanie stwierdzić co się stało z Twoimi wąsami :)

wiesiek1955, czy masz jeszcze jakieś pytania ?:)

8. -Delfiinka-

-Delfiinka- Czeladnik forum

Witam
    Posiadam w stodole 2 szt zbytecznych wąsów, kolejne się produkują.
    Chciałam je sprzedać jednak na targu ich nie widać i nie można ich wystawić.
    Wylogowałam się z gry ale nic nie pomogło.

9. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

-Delfiinka-, sztucznych wąsów nie można sprzedawać na targu, jak podaje ten poradnik: Komiks VIII - Klient ma zawsze rację:
    "Po zakończeniu eventu:
    - salon pielęgnacji wąsów (akcja) zostanie wymieniony na 50 PD i 25 SG za sztukę,
    - niewykorzystane do wyprodukowania salonów pielęgnacji wąsów (akcja) eventowe grzebienie - na 25 PD i 12 SG za sztukę;
    - sztuczne wąsy - na 25 PD i 25 SG za sztukę;
    - natomiast zagrody dla kukułek pozostaną w grze."

Jak mówi ten sam poradnik:
    "Salon pielęgnacji wąsów
    Czas produkcji: 8 godzin
    PD: 48
    Wsad: 1x karma dla kukułek; 8x kukułka
    Produkt: Złote wąsy
    Fabryczka dostępna od 65 poziomu
    "

Jeżeli posiadasz złote wąsy możesz je sprzedać/kupić na targu. Sztuczne wąsy są potrzebne tylko do eventu.

wiesiek1955, czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

10. -Delfiinka-

-Delfiinka- Czeladnik forum

Cyt. "-Delfiinka-, sztucznych wąsów nie można sprzedawać na targu, jak podaje ten poradnik: Komiks VIII - Klient ma zawsze rację:...
    Jeżeli posiadasz złote wąsy możesz je sprzedać/kupić na targu. Sztuczne wąsy są potrzebne tylko do eventu."
    No dobra jestem blondynką ;) jak wyprodukować złote wąsy ?

Ostatnie edytowanie: 28 marca 2015
  11. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

To są dwa różne rodzaje wąsów :)
    Te "sztuczne" są tylko do eventu - sprzedawać można te "złote" z fabryk stanowiących nagrodę w evencie.

Edytowałaś, więc ja też - w ostatnim zadaniu eventu dostaje się "salony pielęgnacji wąsów", czyli fabryczki prowadzone przez kukułki. Te salony produkują właśnie złote wąsy, w przeciwieństwie do tymczasowych salonów eventowych, które trzeba oddać, żeby dostać te na stałe.
    Zawikłane to okropnie ;)

Ostatnie edytowanie: 28 marca 2015
    Sookie i SMOD_Wadera* lubią to.
  12. -Urwis-

-Urwis- Forumowy żółtodziób

Jeżeli przez pomyłkę wybudowałam same kukułki zamiast salonu i nie mam już grzebieni. To rozumiem, że po ewencie. Nie zdobędę ich w inny sposób?

13. VELOCI_RAPTOR

VELOCI_RAPTOR Stary wyjadacz

Urwis odpowiedź masz w wątku z rozmowami o komiksie - ileż można wałkować ten sam temat ;) Z grzebieni wybudujesz tylko warsztat z wąsami ( poszukaj w pasku gdzie są zagrody). Potem zdejm zagrody dla kukułek i wystaw warsztat i po kłopocie ;)

Tutaj odpowiedź na Twoje pytanie.

14. SMOD_Atena

Odpowiedź na pytanie Autora i innych Graczy zostały udzielone.Autor kolejnego pytania nie zadał,więc domyślam się że wszystko już jest jasne i temat zamykam.

Podpowiadającym dziękuję za pomoc.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.