produkcja super paszy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika karla170480, 9 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. karla170480

karla170480 Ambasador forum

czy zmienił się czas produkcji SP w młynie bo mam zakupiony turbo młyn i wyprodukowanie 1 SP powinno wynosić 4H30min a mi pokazuje 7H20min

2. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Produkcję SP w młynie włączyłaś przed zakupem turbo młynu czy po? Ile jeszcze aktywny będzie ten bonus?

3. karla170480

wszystko było ok po zakupie
    jeszcze zostało mi 16 h aktywnego bonusu i chciałam włączyć produkcję 1 SP ale pokazuje mi zamiast 4H30 min 7H20min a wszystkie inne pasze pokazane są z połową czasu produkcji

no i pytanie skąd te 7H20min jeśli normalnie SP robi się 9H

4. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Skoro inne pasze produkowane będą z pełnym bonusem to wnioskuję, że SP jest ustawione 2 bądź 3 w kolejności w młynie. W takim przypadku bonusem zostanie objęta tylko ta pasza, której podstawowy czas produkcji nie jest dłuższy od czasu trwania bonusu, dlatego też nie uzyskałaś bonusu dla całej produkcji SP. Zapoznaj się proszę z informacją w poradniku: >>klik<< :)
    Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

5. karla170480

ok dzięki wielkie za pomoc
    można zamknąć

6. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Również dziękuję i zamykam.
    Życzę miłego wieczoru :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.