Produkcja paszy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kasandra51, 14 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kasandra51

kasandra51 Naśladowca mistrzów

Chcę wyprodukować kilka sztuk paszy. Dokonałam wyboru i pokazuje mi składniki . Mimo , że w stodole mam kilka tysięcy produktu widzę zielony znaczek z plusikiem - co to znaczy ? przecież mam produkty! Czy ktoś też tak ma??

2. Jogo56

Jogo56 Forumowy żółtodziób

też tak mam , ale produkcja rusza dalej

3. klaudix022

klaudix022 Stały bywalec

Też tak mam, dzięki temu :znaczkowi" możesz przejść na targ i ew. dokupić troszku składnika, lecz nie przeszkadza on w zrobieniu paszy.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Sprawdziłam w moim młynie i rzeczywiście też jest taki plusik przy składnikach, niemniej jednak w niczym nie przeszkadza mogę nastawić produkcję paszy bez problemu jeśli mam wystarczającą ilość składników, jeśli mam za mało plusik przekierowuje na targ. Nie mamy obecnie żadnych oficjalnych informacji na ten temat, ale być może prowadzone są jakieś testy podobnie jak z plusikiem przy misjach w Spółdzielni, które to mają zostać usunięte w dniu jutrzejszym. Wiem, że to coś innego, ale być może ma związek, a o plusikach w Spółdzielni mowa jest w tym OO : >>>klik<<<.

Graczom dziękuję za pomoc.

kasandra51, czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. kasandra51

kasandra51 Naśladowca mistrzów

W produkcji też mi nie przeszkadza . Chciałam jednak się podpytać , bo kto pyta - nie błądzi . Dziękuję pięknie za odpowiedzi . Miłego dnie i kłódeczka.

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Również dziękuję, miłego popołudnia życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.