Produkcja paszy w młynie na farmie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kgcygan, 15 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kgcygan

kgcygan Hrabia forum

Witam
    Nie mogę na wyspie produkować pasz np. dla tygrysów, flamingów, czerwonych pand, hipopotamów, mrówkojadów itp. oraz szaszłyków w obecnym evencie.
    Chciałem się zapytać czy jest to błąd i ktoś już podobny problem z graczy zgłaszał? Dziękuję za odpowiedź :)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam, nie było żadnych takich zgłoszeń.

Masz wybraną w młynie zakładkę "Wszystkie" ?

Czy możesz tutaj wrzucić zrzut ekranu?

3. kgcygan

kgcygan Hrabia forum

oj nie bardzo :( Szukam przyczyny i muszę zobaczyć na innych przeglądarkach. Może coś się "zacięło"?

4. SMOD_Atena

Próbowałeś wybrać zakładkę Wszystkie (zielona ramka) i wpisać nazwę paszy ( czerwona) ?

mł.jpg

5. kgcygan

kgcygan Hrabia forum

SMOD_Atena melduje że już mam ;) po kilku próbach przelogowania już są. Dziękuję też ślicznie za poradę graficzną - może nie miałem tak zaznaczone jak pokazałaś. Można dać kłódeczkę i przepraszam za kłopot

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę, najważniejsze że wszystko jest już w porządku. Temat w związku z tym zamykam i miłego popołudnia życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.