problemy z zakupem florenów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika mysska86, 12 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mysska86

mysska86 Czeladnik forum

Czy ktoś z Was ma jakieś problemy z zakupem waluty. Zakupiłam wczoraj dwa pakiety po 150 szt. paszy. Zapłaciłam przelewem i cisza.
    Ani pomoc techniczna ani firma obsługująca nic nie wiedzą. Pieniądze zniknęły z konta a florenów nie ma. :(((

2. Skoro prowadzisz korespondencję z Pomocą Techniczną to my na forum nic innego nie wymyślimy.
    Przelew idzie od 3 do 5 dni pasza zostanie dopisana do konta po zaksięgowaniu całej kwoty na koncie BP :)

Jeżeli chcesz o coś jeszcze dopytać to użyj opcji "Odpowiedz" i zapytaj w PT:)

3. mysska86

mysska86 Czeladnik forum

Chciałam tylko zapytać czy ktoś też ma podobne problemy, bo nie wiem gdzie leży problem. Do tej pory nie było problemów z płatnościami - przelew szedł dosłownie w parę sekund. Wiadomo chodzi o moje pieniądze, które tajemniczo gdzieś zniknęły. Nie szukam w poście rady czy pomocy chciałam tylko wiedzieć czy to problem ogólny czy tylko mnie się przytrafił taki pech w dniu eventu.

4. Jeżeli byłby to problem masowy to otrzymałabyś taką informację z Pomocy Technicznej z którą korespondujesz :)

Dział pytań technicznych służy do rozwiązywania problemów technicznych a skoro jak sama piszesz nie oczekujesz pomocy ani rady to wątek zamykam ponieważ nie służy on do dyskusji ::)

I tak jak napisałam w moim poprzednim poście kontynuuj korespondencję z PT tylko tam uzyskasz informacje z pierwszej ręki :)

Pozdrawiam. miłej gry życzę i zamykam ::)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.