problemy z wymianą w balonie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika basia_2804, 15 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. basia_2804

basia_2804 Generał forum

Szybko MOD-zi zamykacie watki, gdzie gracze mają problem z wymianą, jeżeli kilku graczy sygnalizuje to samo, czyli coś jest nie tak. Ja mam również dzisiaj problem z balonem. Chcę wymienić kowhai na item słoniowe konfetti (ja mam drzewko - w pasku) i albo mam komunikat, ze mam za mało towaru, albo mam przycisk na szaro -czyli wymiana niemożliwa. Wczoraj było wszystko ok. Może warto zgłosić to gdzieś wyżej ... pozdrawiam

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli wczoraj było wszystko w porządku, to może dzisiaj na początek warto zastosować się do wskazówek z tego poradnika : >>>klik<<<
    Próbowałaś może sprawdzić ustawienie takiej wymiany na innej przeglądarce ? Jeśli standardowe czynności, oraz próby na innej przeglądarce nie przyniosą pozytywnych rezultatów, to napisz proszę zgłoszenie do Pomocy Technicznej.Z poziomu forum nie mamy żadnych możliwości na sprawdzenie Twojego konta.

3. kasiula...

kasiula... Okazjonalny autor

Jest więcej błędów o których nikt nie pisze, ja mam na przykład taki że mam dwa drzewka xxl które kiedyś dostałam z pociągu ( jestem pewna na 100%) i ich też nie można wysłać że niby za mało towaru :/ i w co w takiej sytuacji? wymienić nie można, sprzedać też nie... trzeba się z nimi dalej męczyć.:eek:

4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

A o jakich konkretnie piszesz drzewkach?

5. Autor wątku był wczoraj o 23"41 obecny na forum ale nie udziela się w swoim wątku więc zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.