problemy z sówką

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by becia1989, Jun 13, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. becia1989

becia1989 Chodząca legenda forum

nie pojawia mi się informacja o przychodzącej poczcie, skrzynka odbiorcza jest pusta pomimo informacji od innych graczy o wysłanej sowie, co robić

2. BA_Chris

BA_Chris Guest

A odśwież sobie grę, ewentualnie przejdź na inną część farmy lub w mieście wejdź do poczty i sprawdź czy masz wiadomości w grze. :)

3. becia1989

odświeżanie , czy też ponowne logowanie nie pomaga , odwiedziłam każdą część farmy oraz urząd pocztowy gdzie skrzynka odbiorcza pusta :cry::cry::cry:
    popraw proszę nazwę tytuł zgłoszenia maja być oczywiście problemy nie broblemy :eek:

4. BA_Chris

BA_Chris Guest

Literówkę w tytule poprawiłem, skoro nie dochodzą do Ciebie wiadomości w grze, proponuję kontakt z Pomocą Techniczną, być może jakimś trafem są dwa konta w grze o podobnej nazwie i wiadomości trafiają na inne konto niż Twoje. Czy wiesz jak skontaktować się z Pomocą Techniczną? ;)

5. becia1989

Jak najbardziej, zapytanie wysłałam, dziękuję a próbę pomocy

6. BA_Chris

BA_Chris Guest

Bardzo proszę, zawsze chętnie pomagamy naszym Graczom. :)Czy tutaj mogę Ci jeszcze w czymś pomóc? :)

7. becia1989

nie dziękuję , wątek możesz zamknąć, udanych wymian życzę

8. BA_Chris

BA_Chris Guest

Wzajemnie, na Twoją prośbę wątek zamykam. :)

Thread Status:
Not open for further replies.