problemy z renzo

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by 10Rouge, Apr 9, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. 10Rouge

10Rouge Okazjonalny autor

czy tylko ja po kliknieciu ''do dziela'' mam komunikat na tmat tego ze zamkniecie spowoduje utrate biletow, zamiast gry?

2. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Każdy tak ma. Trzeba kliknąć OK i grać:)

3. Magdam.1__

Magdam.1__ Książę forum

Nie kazdy ma. Jak wchodzisz na wybrana gre obojetnie czy to krety czy kot czy skrzynie taka informacja sie pokazuje. Klikasz i grasz. Jak zmienisz zdanie i nie zaczynasz grac bilet lub biety przepadaja.

4. 10Rouge

10Rouge Okazjonalny autor

mnie wywala o_O

5. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

10Rouge, u mnie też pojawia się komunikat o który pytasz, wtedy klikam w zielony przycisk i przechodzę do zabawy :)
    Jeżeli jak piszesz "wywala" Cię, to co przez to rozumiesz? Nie otwiera Ci się plansza zabawy u Renza czy może w ogóle wyrzuca Cię z gry?
    Zastosuj się do porad zawartych w tym poradniku: Gdy gra nie działa, może czyszczenie ciasteczek, ciasteczek flashowych oraz pamięci podręcznej pomoże :)

Graczom bardzo dziękuję za pomoc :)

7. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Event już się zakończył, więc wątek zamykam.

Thread Status:
Not open for further replies.