problemy z pnączem...

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika gosia_73, 6 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gosia_73

gosia_73 Zaawansowany

Witam,
    Mam problem w związku z kukułczym rzędem na pnączu:
    Posiadam itemy
    "rytuał błotnej kąpieli I" i "rytuał błotnej kąpieli II" oraz "misja Punky'ego I" i "misja Punky'ego II"
    nie mogę jednak postawić ich na pnączu - pisze, że nie mam ich w swoim inwentarzu... dlaczego???????
    oba itemy są teraz w inwentarzu (i oba ich ulepszenia), nie stoją w żadnym ogrodzie (ani na farmie, ani na baha)
    Proszę o pomoc
    Dziękuję

2. wodnik54

wodnik54 Chodząca legenda forum

postaw podstawy na ogrodzie, potem nałóż na nie ulepszenia, przenieś z powrotem do paska i już możesz uruchomić pnącze :)

-norbijas- lubi to.
  3. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

problem moze wynikac z tego,ze nie masz nalozonej nakladki na obydwa itemy..postaw wiec podstawy na wolnym polu nastepnie naloz na nie nakladki a nastepnie usun i postaw na pnaczu:)

4. gosia_73

gosia_73 Zaawansowany

oooo serio??? dzięki
    zaraz spróbuję... na to bym nie wpadła

zadziałało - dzięki ;)

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Graczom dziękuję za pomoc i skoro problem już rozwiązany, to temat zamykam i miłego popołudnia życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.