problemy z pisaniem wiadomości na poczcie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika bozenap2, 29 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bozenap2

bozenap2 Okazjonalny autor

Witam!

Może ktoś mi podpowie co może być przyczyną, że po naciśnięciu literki "ą" znika cały tekst, który napisałam wcześniej - dzieje się tak od paru dni.
    Zaznaczam, że ciacha wyczyszczone - i problem występuje tylko na poczcie, tu na forum jest ok.

2. monia1125

monia1125 Hrabia forum

Zapytam tylko z jakiej przeglądarki korzystasz? Może warto spróbować zmiany? (miałam kiedyś podobnie na innym kompie, tam był tylko explorer, jak przeszłam na innego kompa i tam już mozila problem zniknął)

Edit:
    To z tego postu: ..::klik::.. wiedziałam ze gdzieś na forum ktoś miała podobny problem ;)
    Powodzenia! :)

Ostatnie edytowanie: 29 listopada 2014
  3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

4. bozenap2

Moni witaj:)
    Korzystam z mozilli i chrome - i na jednej i drugiej przeglądarce występuje ten sam problem i dotyczy tylko poczty.
    Dlatego dzisiaj czyściłam ciacha że może tu tkwi problem.

Pozdrawiam:)

5. monia1125

monia1125 Hrabia forum

Zawsze do usług 8)
    jak nie mam co robić na farmie siedzę i buszuję po forum, najczęściej w dziale pomocy, bo można się dużo nauczyć a przy okazji czasem komuś pomóc ;):p
    Pozdrawiam i powodzenia życzę, daj znać czy problem zniknął :)

MOD_Atena nie ma za co, przyjemność po mojej stronie ;)

6. BA_Chris

BA_Chris Guest

Autorko skorzystaj proszę z poradnika który podała wyżej moderatorka i daj proszę znać czy nakładka pomogła. :)

7. bozenap2

8. Również dziękuję i skoro można to zamykam:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.