Problemy z otwarciem dyni.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika dominx82, 30 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dominx82

dominx82 Czeladnik forum

Mam problem nie mogę otworzyć kolejnego okienka z kalendarzem? Czy ktoś ma podobne kłopoty z dynią?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Której dyni nie możesz otworzyć ?

3. blizniaki172

blizniaki172 Forumowy żółtodziób

mam też taki sam problem z otwarciem dyni 4

4. zonaania2122

zonaania2122 Wyjątkowy talent

Spróbuj się przelogować.Niekiedy pomaga.

5. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

blizniaki172, dynia czwarta była do otworzenia w dniu wczorajszym, dostęp do niej mieli dostać Gracze którzy wczoraj nie mogli się zalogować, z powodu błędów o których informowaliśmy w Oficjalnych Ogłoszeniach. :)

dominx82, a Tobie udało się otworzyć dynie? :)

zonaania2122, dziękuję za pomoc. :)

6. dominx82

dominx82 Czeladnik forum

u mnie nadal nic ): Nawet wylogowanie nie pomaga.

7. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

8. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

A miałeś wczoraj problem z zalogowaniem się? Bo dziś dostęp do wczorajszej dyni za darmo dostali tylko Ci, którzy nie mogli się wczoraj zalogować z powodu błędu.
    Jeśli wczoraj byłeś zalogowany a nie otworzyłeś dyni to dziś otworzysz ją tylko za FL.

9. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

{Monia}, bardzo dziękuję za pomoc. :)
    dominx82, i jak tam sytuacja z dynią? Która nie może się otworzyć? Czy miałeś wczoraj problemy z logowaniem? :)

10. dominx82

dominx82 Czeladnik forum

Już jest dobrze :) Dziękuje za pomoc, pomogło logowanie na niemieckiej stronie. Wczoraj nie było problemów.

11. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

dominx82, na wszelki wypadek dopytam, czy masz jeszcze jakieś pytania, czy wątek można zamknąć?

12. dominx82

dominx82 Czeladnik forum

Można zamknąć. Dziękuje :)

13. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Ja również dziękuję i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.