Problemy z logowaniem???

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kiciak21, 23 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kiciak21

kiciak21 Czeladnik forum

Witam.

Znów pojawiają się problemy z logowaniem??? Dochodzi do 26/27% i automatycznie wyrzuca. Tylko ja mam taki problem?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Odświeżyłam właśnie grę i bez problemu się zalogowałam.

Z jakiej przeglądarki korzystasz? Sprawdź może na innej (Chrome, Mozilla, Opera).

3. Gogorzatka

Gogorzatka Forumowy żółtodziób

U mnie ten sam problem.

4. SMOD_Atena

Zapraszam do zastosowania się do wskazówek z tego poradnika : >>>Gdy gra nie działa - poradnik <<<.

W szczególności wyczyścić proszę pamięć przeglądarki, ciasteczka cookies i flashowe. Jeśli to niczego nie zmieni, odinstalujcie proszę i ponownie zainstalujcie wtyczkę AFP : >>>Reinstalacja Adobe Flash Playera<<<.

W ostateczności napiszcie proszę zgłoszenie do Pomocy Technicznej : >>>PORADNIK<<<.

5. kiciak21

kiciak21 Czeladnik forum

Mozilla. Usunęłam ciasteczka, włączyłam na nowo i cały czas to samo :/ wcześniej było wszystko ok.

6. SMOD_Atena

kiciak21 jeśli wszystkie czynności wykonane zgodnie ze wskazówkami i problem występuje na różnych przeglądarkach to zapraszam ze zgłoszeniem do PT.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

7. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

Chyba jednak szerszy problem, bo mnie też właśnie wyrzuciło i nie chce wpuścić z powrotem..

8. kiciak21

kiciak21 Czeladnik forum

Dzięki. Jak problem nie ustąpi to napisze do PT :/

9. kheme

kheme Analityk forum

Dopisuję się do listy.

kiciak21 lubi to.
  10. kiciak21

kiciak21 Czeladnik forum

Dalej nic :/

11. kheme

kheme Analityk forum

Poszło :inlove:

12. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

U mnie też już działa

13. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Proszę o cierpliwość, zgłoszenie o błędzie zostało już przesłane.

14. Tequilator

Tequilator Zaawansowany

Problemy z logowaniem to nie wina przeglądarki czy też ciasteczek. Tu >>>Gdy gra nie działa - poradnik <<<też nie ma zastosowania, reinstalowanie czegokolwiek też nie pomoże. Jedynie sporo cierpliwości i ewentualnie parę kropel nerwosolu ... . Wina po stronie BP.

.vene. lubi to.
  15. Neutri

Neutri Forumowy żółtodziób

U mnie chyba juz do rana nie ruszy :/

16. BA_Czerwona

Czy problem występuje nadal?

17. Neutri

Neutri Forumowy żółtodziób

U mnie caly czas od okolo 21.30

Ruszylo. Dziekuje :)

Tak. Juz wszystko super dziala. Domyslam sie, ze wlasnie mnie support wywalil, bo loguje sie znowu :)

Posty połączyłam. Używaj proszę opcji Edytuj.
    BA_Czerwona

18. BA_Czerwona

Dziękuję za informację i cieszę się, że się udało.

19. andzia.b

andzia.b Czeladnik forum

czy to zbieg okolicznosci ze jak wlacze pomocnikow to gra nie chce sie zaladowac ; tydzien temu tak bylo i wczoraj tez , wiec na noc zostala pszenica :) , dodam ze w tym samym czasie syn i siostra logowali sie normalnie na swoich kontach . A moze to celowe dzialanie ???

20. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

W pierwszej kolejności zachęcam do wykonania poleceń zawartych w temacie: Gdy gra nie działa - poradnik
    Zwróć proszę uwagę na ciasteczka wtyczki AFP. Tutaj też tylko informacyjnie, każde logowane konto ma zapisywane ciasteczka osobno. Więc sam fakt że inne konta działają poprawnie nie wyklucza wystąpienia tego problemu u nas.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.