Problemy z logowaniem

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika chrumcia91, 21 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Dzień doberek.
    Koleżanka moja ma od rana problem, nie może się zalogować na farmę.
    Wyświetla jej się takie coś: [​IMG]
    to PT też nie ma możliwości napisania.
    Ma ktos może podobny problem albo wie co z tym zrobić? :p

2. ewcia425

ewcia425 Aktywny autor

U mnie to samo :( Wyswietla sie taki napis i nie moge sie zalogowac na Farme. Co to jest?????? Prosze rozwiazac ten problem, bo nie moge brac udzialu w aktualnej zabawie!!!!!!!!!!!

3. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Może jest jakiś problem z Flashem, niech go zainstaluje ponownie, wyczyści ciasteczka i pamięć podręczną. A do PT może również napisać, wystarczy, że poda swoje ID oraz email. Podaję link:
    http://supotr.farmerama.com/?action=externalSupport

EDIT: Problem z zalogowaniem został zgłoszony.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 21 listopada 2016
  4. chrumcia91

Ok, kolezanka próbuje ale ze pracuje w niemczech to ma przegladarke w jez. niemieckim i nie bardzo wie jak to zrobic....ale postaram sie jej jakos wytluamczy.
    Dzieki :)

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

ewcia425 jak napisała BA_Salsa problem został zgłoszony, a międzyczasie sprawdź proszę inne przeglądarki, np..Chrome, Opera czy Firefox, ewentualnie napisz zgłoszenie do PT za pomocą wyżej podanego formularza.

chrumcia91
    niezależnie od miejsca zamieszkania można ściągnąć i zainstalować sobie przeglądarkę w języku polskim.

Czy mam rozumieć, że temat do zamknięcia?

6. chrumcia91

Tak wiem, ale kolezanka akurat korzystała z komputera w pracy, a jesli chodzi o ciasteczka, sciaganie przegladarek itp to raczej nie jest w tym mocna :p
    ale sprawdzala na innej przegladarce i było tak samo
    Dziekuje za pomoc w kazdym razie, skoro problem zgloszony to czekamy ;)
    mozna zamknąć, milego dnia :)

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W pracy się pracuje:p żartuję oczywiście to już sprawa koleżanki ;)

A skoro można to zamykam i również miłego dnia życzę.

chrumcia91 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.