Problemy z logowaniem się do gry

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ZbyszekKieliszek, 28 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

janafarm, zapoznaj się proszę z tym tematem : >>>klik<<<. Twój post usuwam jako off-top.

Czy ktoś ma jeszcze problemy z zalogowaniem do gry i jakieś pytanie w tym temacie?

2. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

U mnie również zamiast farmy były same numery. Straciłam kombajn, cmj bo nijak nie szło się zalogować przez kilka godzin. Wprowadza się nowości a mszczą się stare nienaprawione błędy o których od "wieków" pisali ludzie. Od czasu kiedy gram, odeszło sporo ludzi z wysokimi poziomami - mieli dość. Czy naprawdę twórcom gry zależy aby do tego grona dołączyli kolejni? Nic a nic nie szanuje się gracza.

.savante. i Goldmaster82 lubią to.
  3. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Goldmaster82 lubi to.
  4. Goldmaster82

Goldmaster82 Moguł forum

I jeszcze długo nie znajdą, bo jak wiemy z O.O. zajmują teraz bardzo ważnym aspektem gry jakim jest zmiana grafik w mieście...

.Magda60. i -norbijas- lubią to.
  5. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

Nie od dwóch dni a dwóch tygodni jak nie lepiej natomiast od wczoraj pojawia się nie gra tylko numeryczny zapis gry. Co do problemu w/g mnie jak już wyżej napisałam jest on od bardzo bardzo dawna.

6. bestia10698

bestia10698 Zaawansowany

ja też tak miałam wczoraj wieczorem odpaliłam kombajn zjadłam dopalacza i co rano wstaje aby pozbierać i zonk pisałam z tym do pomocy technicznej może dadzą jakąś rekompesate

7. 3ola4

3ola4 Aktywny autor

ja też dziś rano nie mogłam sięzalogować a tu ewent trwa

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

abg474 Twój post usuwam jako spam ponieważ niczego do tematu nie wnosił i bardzo proszę miej na uwadze :

2.2. Język forum

(....) Kultura/ton wypowiedzi - nawet podczas burzliwych dyskusji lub kiedy się zdenerwujesz, zachowaj proszę uprzejmy ton wypowiedzi. Szanuj innych forumowiczów. Na naszym forum nie tolerujemy braku kultury.

Kara
    Brak kultury: 11 - 51 pkt

Tym razem upominam słownie.

Zapoznaj się proszę z Regulaminem forum : >>>klik<<<

9. sawaawa

sawaawa Naśladowca mistrzów

Też straciłam dopalacze. Posiałam roślinki w strefi pełni księżyca krótko rosnące żeby przed snem zebrać i posiać na noc długorosnące. A tu zong >:( przez 3 godziny próbowałam sie zalogować i w końcu zostawiłam na rano :mad: nam nadzieje że rekompesata będzie zamiast nowch co miesiąc zwierzątek >:(

10. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Witam -rano nie zalogowałam się do gry ..... napisałam do pomocy tech. i jak wróciłam z pracy miałam odp. i hepii chciałam zalogować się ale cóż kolejne pół godziny w plecy bo nie mogłam się zalogować a jak już się udało to kombajnem z wszystkich pól zbiór trwał kolejne pół godziny ....... i co teraz?????? Nie wyloguję się bo nie będę mogła się zalogować???
    Może czas poprawić (naprawić) to co już jest niż wprowadzać nowości :oops::oops::oops:

11. Merrick

Merrick Moguł forum

ja tez miałam problem z wejściem do gry :(

bieganskag lubi to.
  12. krzysztof68

krzysztof68 Młodszy ekspert

U mnie też to było, rano nic nie zebrałem:mad::mad::mad:

radostop i bieganskag lubią to.
  13. jojo212

jojo212 Mistrz forum

moze jakas rekompensata za zawieszenie gry moze tak 50 bananów dadza a nie klamia w zywe oczy ze cos im tam padło vcaly czas grzebia i g z tego jwest

14. abawe

abawe Młodszy ekspert

Mamy rekompensate - możliwość zakupu w promocji pakietu sezonowi pomocnicy...

15. .savante.

.savante. Chodząca legenda forum

może i problem z logowaniem został usunięty, ale wróci
    nie wiem natomiast KTO i KIEDY odda mi "zainwestowane" dopalacze i kombajn ?!?!?!

za dużo nowości na raz, w krótkim czasie, bez dostatecznych testów - moja prywatna opinia
    natomiast stare błędy, których nie chcą albo co gorsza nie potrafią naprawić - będą się mścić od czasu do czasu narażając na STRATY tylko i wyłącznie Graczy
    a rekompensata ?
    pewnie jakiś ochłap od czasu do czasu rzucą
    wiele by tu pisać, jedno co się nie zmieni to wyścig po kasę, który już tak daje w oczy, że nie mam czasem już ochoty otwierać O.O. na temat kolejnych wyprzedaży itp.

tak bardzo odczuwalny jest brak szeroko pojętego szacunku do Graczy na każdym pikselu tej gry

16. radostop

radostop Czeladnik forum

Może zamiast wprowadzania dużej ilości nowych zwierząt,drzew itp. z która wiążą się tzw.mikropłatności naprawiono by na stałe błędy które pojawiają się od dłuższego czasu tak jak ten dzisiejszy który wystąpił nie pierwszy raz.Ja osobiście zamiast kolejnego badziewnego drzewka i śmiesznej misji wolałbym móc normalnie bez przeszkód i błędów grac w ta grę tak jak to było trzy cztery lata temu

Jak na to patrze to nasuwa mi się jeden wniosek to co napisałes jest tak prawdziwe że zgadzam się w tym w całości

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 28 października 2015
  17. madzia871

madzia871 Forumowy żółtodziób

nareszcie weszlam na farmerame. wczoraj mialam problem i caly dzien sie nie moglam zalogowac. wszystko zarosło. tak nie powinno byc i tym bardziej ze nie mozna sie zalogowac na forum jezeli sie nie jest zalogowanym na farmeramie! jaki to ma sens zeby nawet nie mozna bylo zglosic swojego problemu z gra.!?

18. -MINERVA64-

-MINERVA64- Forumowy żółtodziób

Może jakieś słowo wyjaśnienia ze strony BP ? Jak są mini eventy związane z zakupem florenów,tajemniczych sadzonek,itp to reklama śmiga za reklamą a i emaile wysyłają aby zachęcić do wydawania realnej kasy.Jak coś się knoci to winnych nie ma a i słowo Przepraszam nie padnie.A rekompensata śmiech na sali 20 szt nawozu.Wstydzę się za BP za takie wyrównanie straconych upraw,pomocników,i innych dóbr które każdy z Nas używa przy evencie. [mod].Chcę grać i mieć dostęp do gry.

Bardzo proszę o nieużywanie obraźliwych zwrotów oraz zapoznanie się z Regulaminem forum.
    Tym razem upominam słownie.
    SMOD Wadera*

Ostatnio edytowane przez moderatora: 30 października 2015
  19. malinka5010

malinka5010 Naśladowca mistrzów

Witam. A ja bardzo się cieszę ,że wreszcie mogę spokojnie pograć. Bardzo lubię tą grę ,zżyłam się ze zwierzętami ,roślinkami i drzewami. Mimo tych potknięć dalej uważam że gra ta jest jedną z najlepszych. A co do rekompensat to na pewno będą tylko trzeba uzbroić się w cierpliwość i czekać. Życzę wszystkim poszkodowanym ukończenia eventu i więcej optymizmu oraz pozdrawiam:)xD

stokrotka76 lubi to.
  20. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Autor tematu stracił zainteresowanie wątkiem, wytworzyła się tutaj zbędna dyskusja w związku z czym zamykam temat.
    Zainteresowanych zapraszam do zapoznania się z Oficjalnym Ogłoszeniem - dotyczącym wczorajszych problemów z zalogowaniem: ..::klik::.. :)

Dodatkowo informuję że posty niezwiązane z tematem usunęłam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.