problemy z logowaniem do ogrodu ozdobnego

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kybek93, 5 listopada 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kybek93

kybek93 Chodząca legenda forum

Od wczoraj nie mogę zebrać bonusów w ogrodzie ozdobnym - logowanie jest na 99% lub 100% ale taczka z owieczkami nie znika odświeżanie strony też nie pomaga - co robić? Z podglądu strony widać ,że jeden item się nie wczytuje ..

Ostatnie edytowanie: 5 listopada 2019
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

kybek93 jeśli samo odświeżenie gry nie pomaga to może warto wyczyścić co nieco ;) Zapoznaj się proszę z poradnikiem: >Gdy gra nie działa<.

W szczególności wyczyść pamięć przeglądarki, ciasteczka cookies i flashowe. Jeśli to niczego nie zmieni, odinstaluj proszę i ponownie zainstaluj wtyczkę AFP : >Reinstalacja Adobe Flash Playera<. Polecam również sprawdzenie działania gry na różnych przeglądarkach.

Jeśli zastosowanie się do powyższych wskazówek nie przyniesie poprawy to napisz proszę zgłoszenie do Pomocy Technicznej:>Poradnik<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

kybek93 lubi to.
  3. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Problemy z grą występują od tygodnia u mnie trwa do od kilku minut do pół godziny i tak co parę godzin.Nie zawsze jest to ten sam problem.Wczoraj nie mogłam dać wody w menażeri i manufakturze.Czyszczenie i inne zalecenia nie pomagają.

4. SMOD_Atena

olgs3 napisz proszę od jakiego dostawcy masz internet, czy masz problemy z zalogowaniem się do gry czy tylko podczas gry występują jakieś "zawieszenia" lub inne problemy? Czy pojawia się jakiś komunikat? jeśli tak i możesz to dołącz proszę zrzut ekranu. Czy sprawdzałaś działanie gry na różnych przeglądarkach?

5. olgs3

Na operze bo firefox okropnie muli.Zalogować mogę się bez problemów.Co jakiś czas występują problemy z karmieniem sianiem po przejściu całej farmy wracam i sprawdzam i tak jak napisałam wyżej występuje to co jakiś czas i co innego.
    Komunikatów żadnych nie ma.

6. SMOD_Atena

Opera coś od jakiegoś czasu się buntuje z tego co zauważyłam i na ten moment gra działa najlepiej chyba na Chrome, może warto spróbować bo na działanie przeglądarek dział techniczny gry nie ma żadnego wpływu.

kybek93 a z jakiej przeglądarki Ty korzystasz, czy po zastosowaniu standardowych czynności problem jest nadal w tym ozdobnym?

7. olgs3

Oj to nie dobrze zasmuciłaś mnie co się przyzwyczaję do przeglądarki to muszę ją zmieniać.Na szczęście ten problem nie jest aż tak uciążliwy.

8. SMOD_Atena

olgs3 miejmy nadzieję, że Operze te chimery przejdą i zacznie działać jak należy ale z tego co wiem to nie jest najlepsza przeglądarka i może warto przestawić się na Chrome ( na dzień dzisiejszy jedna z najlepszych w rankingu) i do niej się przyzwyczaić ;)

kybek93 daj proszę znać czy u Ciebie problem nadal występuje?

olgs3 lubi to.
  9. kybek93

kybek93 Chodząca legenda forum

SMOD Atena - bonusy w ogrodzie ozdobnym udało mi się zebrać.. Dziękuję...

10. SMOD_Atena

Super, mam nadzieję, że problemy ustąpiły na dobre i skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

kybek93 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.