Problemy z grafiką.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika hlnrys, 1 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Zbierałem pnącze i na dzień dobry pojawiło się pnącze do zakupu, ładnie przenosiło do pustej galerii. Wyczyściłem flasha i pnącze zniknęło, a z nim alchemik i kwiaciarnia. Trzeba było jeszcze raz się przelogować aby wszystko wróciło do normy. Dlaczego tak się dzieje ? Programiści znowu coś grzebią po cichu w kodzie ? Czy czyszczenie flasha trzeba będzie wprowadzić jako stałą procedurę przed uruchomieniem gry ?

2. jolkajolkajolka

jolkajolkajolka Forumowy żółtodziób

dzisiaj wszystko jest możliwe xD w końcu mamy prima aprilis :D

3. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Witam. Tak jak napisałaś, możliwe, że programiści wprowadzają jakieś zmiany, aktualizacje, chociażby wyprzedaż pnącza, stąd takie problemy. Albo to psikus związany z prima aprilis.
    Czy masz jeszcze jakieś pytania?

4. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Albo zmiany, albo psikus ? No, no ,tylko że takie psikusy zdarzają się bardzo często, o wiele za często.
    Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź.
    Można zamknąć.

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja również dziękuję i skoro można to zamykam.Życzę miłej i spokojnej gry :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.