problemy z gra

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika halina54, 6 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. halina54

halina54 Hrabia forum

Nie wiem co sie dzieje z ta gra .Mialam wystawione juz jakis czas temu zwierzeta do sprzedazy z kolorowejnchodowli,jak..koza zrzeda,owca polyskujaca i swinia afrykanska,zaplacilam kupe sinogroszy a teraz weszlam i sie okazuje ze mam ich wszystkie w stodole..czy tez tak ktos ma ?odpowie mi ktos napewno ich nie wycofalam ze sprzedarzy..

2. hellwis

hellwis Generał forum

Hej jeżeli się zwierzęta nie sprzedały ,to po tygodniu same wracają do stodoły a prowizja przepada

3. BA_Chris

BA_Chris Guest

hellwis ma rację, dziękuję za podanie prawidłowej odpowiedzi. Jeśli przez tydzień od umieszczenia ofert na targu towary nie znajdą kupca, wracają z targu do stodoły, prowizja oczywiście przepada.

4. halina54

halina54 Hrabia forum

Dziekuje za odpowiedz,nie pamietam kiedy byly wystawione. Mozna zamknac temat

5. BA_Chris

BA_Chris Guest

Również dziękuję i skoro wszystko jasne, to zamykam. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.