Problemy z grą.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika krystyna65, 8 września 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jaka przeglądarka? czy wyczyszczona została pamięć (od początku)? czy problem jest na kliencie?

michal01096 lubi to.
  2. SMOD_Atena

Nie mam takiego problemu, chyba że mam wyczerpany limit magazynowania dla pni lub zielonego paliwa. Sprawdź proszę w magazynie czy masz miejsce w tych kategoriach.

PPP363 Twoje posty zgodnie z prośbą usunęłam.

Ostatnie edytowanie: 10 września 2023
  3. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Przeglądarka Chrome
    a to jeden z ,,efektów,, wczorajszych problemów z grą
    najciekawsze że wystąpił nie od razu po wejściu do ogrodu lecz podczas zbioru różanecznika - dwa poletka/grządki zebrało a po kliknięciu w trzecie/ą przeniosło mnie do alpejskiego lasu który miał powyższą grafikę - oczywiście trzeba było farmę odświeżyć.

tamako lubi to.
  4. SMOD_Atena

Ta Chrome coś ostatnio niezbyt chce współpracować z grą albo odwrotnie. Ja przed tymi atakami przez dłuższy czas grałam tylko na Chrome ale ostatnio korzystam z Ccleaner Browser i wydaje mi się, że na niej gra działa najlepiej, no chyba że całkowicie padnie to i u mnie nie działa.

A dzisiaj też masz takie problemy?

5. hanahdal

hanahdal Czeladnik forum

gra chodzi wolno, zawiesza się

6. SMOD_Atena

Jaka przeglądarka? czy wyczyszczona została pamięć (od początku)? czy problem jest na kliencie?

7. Antoś_2010

Antoś_2010 Okazjonalny autor

Czy ktoś potrafi mi wytłumaczyć jak to jest że przy systematycznych problemach z grą (nie wspomnę że rekompensaty są żałosne ,a straty graczy niepowetowane)nie ma żadnych problemów z zakupami za fizyczne pieniądze!?Hakerzy nie atakują płatności czy jak to jest.Nie wspomnę że przy borykającej się z problemami grze płatności powinny być wstrzymane?! Ktoś coś ?

kencik1983, lewkonia oraz cytrynek09 lubią to.
  8. tamako

tamako Ekspert forum

rekompensat już dłuższy czas nie ma cisza w temacie ????

marysiad8 i Antoś_2010 lubią to.
  9. SMOD_Atena

Antoś_2010 o ile mi wiadomo to wszystkie dostępne w grze zakupy są dobrowolne, nikt nie jest zmuszany do kupowania czegokolwiek.
    I nie jest do końca tak, że gra nie działa a zakupy już tak, bo jak są problemy z zalogowaniem i nie wejdziesz do gry to też i niczego nie kupisz choćbyś chciał..
    Jeden z Twoich postów usunęłam i proszę o stosowny dobór słów i przestrzeganie Netykiety oraz Regulaminu forum.
    Na temat rekompensat nie mamy żadnych informacji. Jak tylko jakaś rekompensata będzie Graczom przyznana to jak zawsze informacje znajdą się w dziale ogłoszeń.
    Ale nie rekompensat dotyczy ten temat, czy masz obecnie jakieś problemy w grze?

10. pepe2013

pepe2013 Baron forum

No Ateno masz rację tylko w 50%, bo jak idziesz do sklepu to nikt Ci nie karze niczego kupować, a na stacji nie musisz tankować, ale jak kupujesz towar lub paliwo to masz konsumenckie prawo do wykorzystania produktu zgodnie z jego przeznaczeniem. A zatem kupując bonusy w grze i je uruchamiając mają działać w ramach ich przeznaczenia. Brak dostępu do gry uniemożliwia prawidłowe korzystania z zakupionego produktu i w tym przypadku w naszym kraju obowiązują przepisy, które obligują sprzedającego do zrekompensowania straty 1:1 utraconych korzyści. A tutaj mamy przykład BP - jak dam wam coś, to dam ale na moich warunkach bez dyskusji. Wtedy nam graczom zostaje REKLAMACJA zgodnie z Kodeksem Cywilnym i wtedy BP, pobuja się z tym jak my bujamy się z notorycznymi błędami. Więc jak ktoś w końcu (a może i jak kiedyś) złoży reklamację to uzyska to co chce - i tutaj może sprostuję jedno info, które niedawno padło w Waszych wypowiedziach - nie musimy ich składać w języku niemieckim lub angielskim, a w języku polskim. To problem BP, żeby sobie przetłumaczył, bo sprawa reklamacji dziać się będzie w oparciu o polskie prawo.

Oddzieliłam cytat i Twoją odpowiedź,
    SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 11 września 2023
  11. SMOD_Atena

pepe2013 Graczowi wyżej odpowiadałam w innym sensie to raz, a dwa wątek ten nie dotyczy ani rekompensat, ani reklamacji. Przeczytaj proszę dokładnie OWH, na forum nie rozpatrujemy żadnego z powyższych.

W związku z tym, że w wątku poruszane są kolejne tematy i robi się bałagan a ani Autorka wątku, ani inni Gracze od wczoraj nie zgłaszają problemów, wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.