Problemy z Grą.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Renia1920, 29 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Strasznie dzisiaj muli gra,nie pokazuje ile dokładnie jest do zakończenia wzrostu roślin,nie pokazuje wykrzykników chociaż zagroda jest do zebrania,muszę skakać z łąki na łąkę aby zobaczyć ile mi pozostało do zbiorów masakra jakaś. Czyściłam ciasteczka tak jak jest w poradniku i nadal jest jak było.
    Na wyspie nie pokazuje mi poziomu z wyspy tylko z Farmy,nie pokazuje mi ile mam ZB tylko gwiazdki co jest??

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Czy wtyczkę AFP próbowałaś może odinstalować i zainstalować ponownie ? Sprawdziłaś może jak gra działa na innej przeglądarce ?

3. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Wtyczkę mam najnowszą zainstalowaną,teraz jak by się troszkę poprawiło.
    Dziękuję można zamknąć temat,życzę miłego wieczoru :)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Czasami jest tak, że nowo zainstalowana wtyczka ulega częściowej awarii i wtedy właśnie wskazana jest reinstalacja.

A skoro można zamknąć to zamykam temat i wzajemnie miłego wieczoru życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.