problemy z grą

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zosia1953, 14 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. sabcia95

sabcia95 Okazjonalny autor

u mnie dalej bledy w grze w czesniej zadnychproblemow nie bylo

2. BA_Chris

BA_Chris Guest

A mogłabyś sprecyzować na czym one polegają, co takiego się dzieje? :)

3. Łochowski

Łochowski Czeladnik forum

to nie jest wina żadnej przeglądarki ani ciasteczek też tak mam i po kilka razy muszę odświeżać żeby przejść z jednej Łaki na druga wina na pewno leży w grze

4. BA_Chris

BA_Chris Guest

jeśli zastosujesz się do poniższego poradnika, a w szczególności zaktualizujesz swoje AFP, to powinno myślę być dobrze. ;) Bardzo proszę poradnik Gdy gra nie działa - poradnik :)

5. yvonnege_

yvonnege_ Baron forum

Gra działa, tyle że wolno. Wszystko wgrywa się powoli. Już myślałam, że może coś u mnie jest źle, jednak to wina gry. Tak mam od kilku dni.

6. zosia1953

zosia1953 Naśladowca mistrzów

dalej mam problemy ja natomiast mam AFP 11 a miałam 15gdzie są te nie zwykłe ciasteczka
    Wystąpił następujący błąd:
    Przed wykonaniem tej akcji musisz poczekać co najmniej 29 sekund ,podczas wysyłania wiadomości zaraz mam taki komunikat

7. BA_Musa

BA_Musa Guest

8. zosia1953

BA-MUSA Bardzo dziękuję wszystko zrobiłam ciekawe jak teraz będzie gra chodziła jeszcze raz dziękuję no nie znowu nie mogę z pola na pole ja chyba odinstaluję chrome i na nowo zainstaluję może to pomorze

9. BA_Chris

BA_Chris Guest

A masz cały czas włączone autoczyszczenie po zamknięciu przeglądarki? Może spróbuj korzystać z innej przeglądarki, jeśli na Chromie ewidentnie ciągle jest nie tak? :)

10. zosia1953

właśnie odinstalowałam i zainstalowałam od nowa wcześniej próbowałam na innej ale było gorzej zobaczę teraz może to pomogło

11. BA_Chris

BA_Chris Guest

Ok, czekamy zatem jakie będą efekty. :)

12. zosia1953

można powiedzieć że lepsze zatem dziękuję i można zamykać

13. Cieszę się że wspólnymi siłami mogliśmy Ci pomóc i skoro nie masz już pytań to dziękuję wszystkim za pomoc i zakładam kłódeczkę

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.