problemy z funkcjonowaniem gry

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wanducha, 10 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wanducha

wanducha Forumowy żółtodziób

Witam, mój problem to; po zakończeniu ewentu świątecznego gra się wiesza, nie sieje nie zbiera, wszystkie czynności trzeba powtarzać i jedyne co nie znika to wszechobecne kwiatuszki ładowania. Muszę przyznać że dawno nie byłam tak zła na farmeramę i programistów, ta gra ma już sporo lat a błędy pozostają te same, porażka tym razem. Proszę nie pisać o ciasteczkach bo te mam wyczyszczone a powiadomić technicznych.
    Miłego dnia :oops:

2. Jeżeli masz wszystko zrobione według tego....PORADNIKA ....to sprawdz szybkość swojego łącza internetowego wiem z własnego doświadczenia że to może być przyczyną zacinania się gry. :)

3. maluśki

maluśki Czeladnik forum

Kochani - proszę o pomoc i wyjaśnienie mnie - skąd mam wziąść wawrzyn potrzebny do paszy dla kiwi ?
    Mam jego prawie 1000 szt ( chyba pozostałość po jakimś evencie ) , resztę roślin też mam . Nastawiłam na 20 szt tej paszy , ale ciągle mam zero !Czy coś źle robię ?- Pomocy proszę i pozdrawiam :)

4. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Wawrzyn jest od 95 poziomu.

A jeżeli chodzi o produkcje to pasza pojawi Ci się jak wyprodukuje się ostatnia nastawiona sztuka. Wczoraj pisano o tym >>tutaj<<

5. maluśki

maluśki Czeladnik forum

Gorące dzięki za pomoc i wyjaśnienie :)

6. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Agata00755 i jeszcze raz bardzo dziękuję za pomoc :)
    maluśki wawrzyn potrzebny do produkcji paszy dla kiwi dostępny jest od 95 poziomu. Zapoznaj się proszę z poradnikiem: >>klik<<
    Na przyszłość, jeśli masz inne pytanie niż Autor wątku, załóż nowy temat ze swoim pytaniem w dziale Pytań ogólnych :)
    wanducha czy problemy z działaniem Farmy ustąpiły? Czy masz jeszcze jakieś pytania?

7. malinka5010

malinka5010 Naśladowca mistrzów

Witam. U mnie jest to samo od 2 godzin nie mogę przejść do poszczególnych pól. Musze się wylogować i zalogować by coś zrobić ale sytuacja się powtarza. Proszę o zgłoszenie do odpowiedniej komórki:)xD:cry:

8. Kaataryna

Kaataryna Czeladnik forum

Witam. U mnie młyn nie działa poprawnie. Postęp w produkcji 44% a ani jednej sztuki jeszcze nie wyprodukował.

9. lazurowa76

lazurowa76 Aktywny autor

niestety u mnie jest to samo,postep w produkcji pokazuje jednak stan paszy 0,czy kto to zglasza ogolnie czy kazdy musi indywidualnie ?

10. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

11. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Wasze młyny działają poprawie.
    Według nowych zasad teraz, by mieć dostęp do paszy, musi być zakończona jej produkcja, czyli dopiero po osiągnięci 100% pasza będzie w stodole i będzie można karmić zwierzęta. :)

Cytat z biuletynu:

1. Produkcja w młynie
    W przyszłości młyn będzie Wam udostępniał wyprodukowane przedmioty tylko po zakończeniu całego cyklu produkcyjnego. Przykład: jeżeli zdecydowaliście się wyprodukować 5 jednostek super paszy, będziecie musieli poczekać do chwili, gdy WSZYSTKIE 5 jednostek super paszy zostanie wyprodukowane i dopiero wtedy będziecie je mogli dodać do Waszego inwentarza. Przerwanie produkcji spowoduje, że wszystkie wpłacone zasoby zostaną przeniesione z powrotem do Waszego inwentarza. Zachowane pozostaną limity dla wody i nawozu. Przykład: przerwanie produkcji super paszy spowoduje, że woda powróci do Waszego inwentarza, ale jej ilość zostanie ograniczona stosownie do istniejącego limitu (maksymalna posiadana pojemność zbiornika). Po przerwaniu produkcji wyświetlone zostanie oprócz tego okno potwierdzenia.

Ostatnie edytowanie: 10 kwietnia 2015
  12. lazurowa76

lazurowa76 Aktywny autor

dziekuje za wyjasnienie,jednym slowem niedzwiedzia przysluga z tym mlynkiem o_O

13. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Sprawa młyna została wyjaśniona (dziękuję =kalina=).
    wanducha, czy funkcjonowanie gry uległo poprawie?

14. babsi6343

babsi6343 Mieszkaniec forum

Na doliczenie paszy to ja czekam spokojnie, ale w młynie wszystko fiksuje. Na wyspie kręci się jak Turbo ale nie pokazuje co, łączny czas pokazuje 00 a w pierwszym slocie widnieje zacznij produkcje paszy, w dwóch następnych już niebawem, nie wiem co robić ? Pisać do PT czy jak u innych też to może Modzi zgłoszą. :sleepy:

15. Kaataryna

Kaataryna Czeladnik forum

No to fajnie małpy nakarmię dopiero w niedzielę. Super pomysł z tym młynem :cry:

16. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

babsi6343 , na początek proszę zastosować się do TEGO poradnika, czyli wyczyścić ciasteczka, również flashowe, pamięć podręczną. Twój problem to prawdopodobnie jakiś błąd wyświetlania. A co do zgłaszania błędów przez MODów błędów, to każdy gracz musi indywidualnie zgłosić się do Pomocy Technicznej, aby jego konto zostało sprawdzone. Innej możliwości nie ma.

17. babsi6343

babsi6343 Mieszkaniec forum

Wszystko wyczyszczone, napisałam do PT, ale jak znam życie cały weekend będę czekać bez odpowiedzi, bo zgłoszenia piątkowe czekają baaardzo długo na odpowiedź.
    Dziękuję bardzo za rady, życzę miłego wieczoru i weekendu:D,

18. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

babsi6343, troszkę więcej optymizmu ;) PT na pewno odpowie. Dziękuję za życzenia i wzajemnie oczywiście :)

wanducha, czy masz jeszcze jakieś pytania/problemy?

19. christoph29

christoph29 Zaawansowany

Dajcie już spokój z tym czyszczeniem. To wasza odpowiedź na wszystkie problemy. Od dłuższego czasu już gra chodzi fatalnie. Każde pole wczytuje się po kilkanaście sekund albo dłużej. Bardzo często nie mogę wyjść z pola, bo nie działa przycisk do wejścia na mapę i trzeba odświeżać stronę. Gramy z żoną każde na innej przeglądarce i oboje mamy takie same problemy. Wszystko jest poczyszczone i efekt taki sam.

20. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

christoph29, jak to już było wielokrotnie pisane z pozycji forum moderatorzy nie są w stanie stwierdzić jaka jest przyczyna problemów występujących u Graczy. Jako moderatorzy możemy polecić poradniki dostępne na forum, bardzo często zastosowanie ich rozwiązuje problem. Kiedy czynności zalecane w poradnikach nie pomagają prosimy Graczy o napisanie zgłoszeń do PT, tam konto Gracza zostaje sprawdzone, oraz można stwierdzić czy problem jest jednostkowy czy dotyczy większej ilości graczy. :)
    Bardzo proszę o zrozumienie, zawsze każdy moderator stara się jak najlepiej pomóc Graczom. :)
    Przypominam że nie jest to dział dyskusyjny. ;)

wanducha, czy masz jeszcze jakieś pytania/problemy? :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.