Problemy z forum

Temat na forum 'Pytania techniczne' rozpoczęty przez użytkownika Sookie, 7 maja 2026.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Czy macie jakieś zgłoszenia o problemach z wejściem na forum i ewentualnym napisaniu posta? Co chwilę wyrzuca ,pokazuje się informacja o błędzie lub info że się nie jest zalogowanym . Wpuszcza,wyrzuca, i tak w koło

bogusiania i Yabolek lubią to.
  2. Yabolek

Yabolek Hrabia forum

Potwierdzam problemy z forum i dołączam zgłoszenie. Żeby wstawić ten komentarz musiałem 5 razy logowac sie na forum.
    Wciąż wywala, błędy wyświetlania i tak w kółko.

bogusiania lubi to.
  3. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Tak, takie problemy pojawiają się od wczoraj i zgłaszają je Ekipy z wszystkich krajów, tak więc nie jest to tylko przypadłość naszego forum. Nie mamy informacji, kiedy zostanie to naprawione. Z tego co zauważyłam, to trudności te pojawiają się i znikają. Nie wiem z czym jest to związane.

4. yvonnege_

yvonnege_ Hrabia forum

Od rana jest problem z forum, jak uda się wejść to po chwili jest się wylogowanym. Wielokrotnie pokazuje błędną strona lub uda się otworzyć, ale nie jest się zalogowanym, mimo wchodzenia z poziomu gry.

Karakuliambro lubi to.
  5. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Ok Marion jak będzie coś wiadomo to dajcie znać

6. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Jeśli tylko dostaniemy jakieś informacje, to oczywiście podzielimy się nimi z Wami. Przy błędach związanych z forum rzadko jednak otrzymujemy bardziej lub mniej formalne komunikaty. Możliwe, że naprawa już nastąpiła, bo to chyba drugi post pod rząd, jaki piszę bez problemów.

7. AladdinSane

AladdinSane Fanatyk forum

u mnie problemy z kombajnianym siewnikiem

jak próbuję posiać, to zamiast tabelki z roślinami, odpala się biała strona....
    a klikając na ikonę eventową w zegarze, zamiast eventu odpala się dzika łąka bez bocznych paneli z ikonami....

a to wszystko tylko na Chrome2
    wyczyściłem co się dało, wywaliłem całą historię Chroma, zainstalowałem nowy.....
    i nadal to samo!!

na FirefoX działa bez zarzutu - ktoś tak ma??

wygląda na jakieś braki w supporcie FA przez Chrome

mam nadzieję, że BP nie sprzedało mi białoruskiego kombajnu!!

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Sprawdziłam teraz u siebie na Chrome i poza wolniejszym działaniem gry w porównaniu do klienta to nic takiego się nie dzieje. Ale wolniej może działać bo mam otwartych kilka stron i obecnie cieniutki laptop.
    Jeśli gra działa bez zarzutu na Firefox to ewidentnie jest jakiś problem z Chrome. Możesz go zgłosić do Google lub napisać do naszej PT w celu sprawdzenia konta (choć tutaj tak jak napisałam to przeglądarka stwarza jakiś problem).
    A czy po tym czyszczeniu zrestartowałeś komputer i jaką wersję tej Chrome masz aktualnie?
    Najnowsza to 148.0.7778.97 (Oficjalna wersja) (64-bitowa).

Na przyszłość otwórz proszę własny wątek, bo ten jak widzisz dotyczy problemów z forum.

9. AladdinSane

AladdinSane Fanatyk forum

________

nie chciałem zawracać 4 liter nowym wątkiem, tylko dlatego, że Chrome wydziwia....

mam tę samą wersję - 148.0.7778.97

do wczoraj działało bez zarzutu
    generalnie Firefox szybszy od Chrome - mniej czasu "myśli" - ale dłużej się odpala
    może też tak być, że programiści BP coś podłubali i Chrome tego nie strawił....

poczekam, może minie....

dokupię jakiś kombajn, to może ten stary zjedzie do warsztatu?
    ________

Ostatnie edytowanie: 9 maja 2026
    -gonska- lubi to.
  10. SMOD_Atena

Ja jeśli zdarzy się, że klient się buntuje to gram na CCleaner Browser - to podobno najlżejsza przeglądarka i używam jej tylko do farmy.
    Miejmy nadzieję, że u Ciebie to chwilowy problem, a jeśli się będzie powtarzał lub nie ustąpi to tak jak wyżej napisałam bo na chwilę obecną nie widzę innych zgłoszeń. No i polecam tę CC.....
    A jeśli masz inne pytanie/problem od omawianego to śmiało możesz otwierać nowy wątek, po to jest ten dział.

AladdinSane lubi to.
  11. Yabolek

Yabolek Hrabia forum

Wczoraj trafiłem na coś takiego https://www.ppe.pl/news/410171/chro...nych-google-w-koncu-wyjasnia-o-co-chodzi.html

Sprawdziłem i okazało się że to ustrojstwo mi się zainstalowało. Choć nie zauważyłem wpływu na działanie gry, usunąłem zgodnie z instrukcjami.

12. SMOD_Atena

Yabolek dziękuję za pomoc.

Odnośnie problemów z forum nie otrzymaliśmy na chwilę obecną żadnych informacji, ale z tego co widzę to nie ma żadnych problemów, które pojawiały się wczoraj i przedwczoraj. Tak, że wygląda na to, że zostały naprawione.

Sookie czy masz w związku z powyższym jeszcze jakieś pytanie?

13. SMOD_Atena

Pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.