Problemy z Farmą

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika pawi72944, 27 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pawi72944

pawi72944 Czeladnik forum

Co się dzieje z tą farmeramą ?Od kilku dni mam kłopot taki że kilka razy muszę odświeżać grę w ciągu paru minut bo się wszystko wiesza albo po obsianiu pól za chwile się okazuje że połowa pól jest nie obsiana.Gram kilka lat i tego wcześniej nie było.

2. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Spróbuj się przelogować oraz skorzystać z innej przeglądarki. Zastosuj również porady zamieszczone w tym wątku: >>Gdy gra nie działa<<. Regularne czyszczenie ciasteczek oraz posiadanie aktualnej wtyczki AFP pozwala zachować płynność działania gry. Nie zapomnij również wyczyścić ciasteczek flashowych- odpowiadają one za animację :)

3. pawi72944

O wszystko dbam i czyszczę regularnie a korzystam tylko z google chrome.

4. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Jeśli jest taka możliwość, skorzystaj proszę z innej przeglądarki np. Mozilli, aby wykluczyć również tą sposobność. Jeśli wskazane porady nie pomogły, skontaktuj się proszę z Pomocą Techniczną- tam Twoje konto zostanie sprawdzone.

5. Henio57

Henio57 Forumowy żółtodziób

ja mam to samo i moi znajomi tez wiec nie jest to odosobniony przypadek

6. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Jeśli gra działa wolno, zastosuj się proszę do powyższych wskazówek. Z pozycji Forum nie mam możliwości ustalenia przyczyny takich niedogodności, Twoje konto może sprawdzić tylko Pomoc Techniczna. U mnie Farma działa poprawnie, nie mam żadnych opóźnień.

7. marysiad8

marysiad8 Książę forum

szkoda zwracania uwagi na brak płynnosci w grze
    jest nowy event a więc i nowe problemy
    MOD nie odsyłajcie wszystkich do PT tylko sami się zainteresujcie. Wiemy że U Was zawsze gra działa porpawnie
    TO NIE PROBLEM JEDNEGO GRACZA !!!!!!

8. marysiad8 Modzi odsyłają do Pomocy Technicznej w sytuacjach jak nie pomagają czynności zawarte e Poradniku. Nie mamy narzędzi żeby sprawdzić co się dzieje na Twoim koncie i dlaczego gra stwarza problemy. Przypuśćmy że ja bym poprosiła Ciebie o pomoc bo mi się gra zawiesza to co byś mi poradziła???? Oczywiście żebym na początek dostosowała się do rad z poradnika a jak to nie pomoże to do PT nie masz przecież możliwości żeby wejść na moje konto i dokonać analizy prawda ???I nie zgodzę się z Tobą że u nas wszystko zawsze działa poprawnie tez mamy problemy ale zawsze jakoś dajemy sobie radę bo nie jesteśmy tak negatywnie nastawieni do Poradnika i Pomocy Technicznej jak niektórzy z Was :)

I proszę nie pisz dużymi literami ponieważ oznacza to krzyk na forum a tutaj chcemy wyjaśniać wszystko na spokojnie :)

ankagdw lubi to.
  9. marysiad8

marysiad8 Książę forum

Bo to jest krzyk to po pierwsze
    a po drugie to porady które dajecie są ciągle takie same i nic nie daja
    dlatego napisałm że szkoda czasu na zwracanie Wam uwagi na błedy w grze
    po prostu odswiezam grę po kilka razy i jakoś ide dalej

10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

marysiad8,krzyk na naszym forum jest zabroniony regulaminem : >>>KLIK<<< i nikomu w niczym nie pomoże.
    A co do problemów w grze,to czasami leżą one po stronie gry i wtedy Gracze piszą o tym masowo,problemy są zgłaszane do działu technicznego i naprawiane.Jednak kiedy są pojedyncze zgłoszenia to pierwszymi krokami jakie należy wykonać muszą wykonać sami Gracze i należy zastosować się do wszystkich wskazówek z podanego wyżej poradnika.Jeśli wszystko jest wyczyszczone,sprawdzone i zaktualizowane,oraz szybkość internetu,sprzęt i oprogramowanie jest bez zarzutu,wtedy należy zgłosić sprawę do PT.
    Niemniej jednak zawsze należy zacząć od wykluczenia problemu po stronie Graczy,a zdarza się,że Gracze piszą że wszystko wyczyszczone,itd....ale dziwi ich określenie "ciasteczka flahowe",nie wiedzą co to jest i okazuje się,że grają od kilku lat a jeszcze nigdy ich nie czyścili :)

pawi72944, czy po zastosowaniu się do wskazówek z poradnika,gra działa już prawidłowo czy masz jeszcze jakieś pytania?
    Polecam przeglądarkę Mozilla Firefox.

11. pawi72944

Nic się nie zmieniło a dla jednej gry nie mam zamiaru instalować Mozilli skoro gram w farmerame już od ponad 4 lat

12. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

pawi72944,nie zmuszam Cię do zmiany przeglądarki,jeśli jednak na Chrome często są problemy,to polecam inną przeglądarkę na której gra działa prawidłowo,a Ty zrobisz jak uważasz :)

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

13. marysiad8

marysiad8 Książę forum

Jeśli moge coś poradzić to daj spokój event się skonczy wszystko wróci do normy tzn do następnego eventu
    porady MOD sa IDIOTYCZNE !!! a wykrzykniki daję celowo !!!bo ja gram od samego początku i nie jestem głupia aby nie wiedzieć co zrobić jak gra spowalnia
    po prostu daj spokój .Odpowiedzi i tak nie uzyskasz alba taką jak powyżej MOD napisała czy napisał. Ja mam kilka przeglądarek i na wszystkich jest to samo. A więc odpowiedź narzuca się sama Cześć Pozdrawiam i życzę cierpliwości

14. pawi72944

Oki , można zamknąć.

15. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Na prośbę Autora temat zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.