problemy z Bahamą

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika marzenace, 4 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. marzenace

marzenace Forumowy żółtodziób

Witam,
    od paru dni mam problemy na Bahamie. Gdy wchodzę do Świątyni Małp mam wszystko nieaktywne, nie mogę nic zakupić i nic nie jest zaznaczone co do tej pory zakupiłam.
    Również na targu problem i towary sprzedawane widoczne bez produktów i zwierząt z Bahamy.
    Proszę o ustosunkowanie się do problemu i ewentualne rozwiązanie go

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj.
    Na początek zapoznaj się proszę z tym poradnikiem :>>>Gdy gra nie działa - poradnik<<<
    Żeby gra działała poprawnie konieczne jest od czasu do czasu czyszczenie ciasteczek cookies,flashowych,pamięci przeglądarki oraz aktualizacja wtyczki AFP.Wszelkie instrukcje znajdziesz w podanym poradniku,proszę zastosuj się do nich,problem powinien ustąpić.

3. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

marzenace, czy po zastosowaniu się do podanego poradnika problemy ustąpiły? :)

4. ustrobna

ustrobna Forumowy żółtodziób

Witam,
    mam również problem z towarami na targu z Bahamy, po przeczytaniu poradnika i sprawdzeniu przeglądarki i reszty nie ma zmiany.

5. .filika.

.filika. Forumowy żółtodziób

U mnie jest tak samo, brak Bahamy na targu, wszystkie posągi nieaktywne.

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

ustrobna, .filika., z jakich przeglądarek korzystacie?
    Bardzo Was proszę spróbujcie wylogować i ponownie zalogować się do gry, gdy to nie pomoże, spróbujcie zalogować się do gry z innej przeglądarki. :)

7. -Maud-

-Maud- Stały bywalec

U mnie co prawda problem z brakiem roślin z Bahamy wystąpił tylko raz kilka dni temu i po przelogowaniu zniknął (jak jest z posągami wtedy nie sprawdzałam), ale przeglądając forum można zauważyć, że ten problem przewija się u różnych graczy od jakiegoś czasu.

8. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

mam kłódkę na porcie,,wszystkie posągi do odkrycia,/nieaktywne/,sadzenie drzew też nieaktywne,,a tak naprawdę jestem w ostatniej komnacie i pandanusa i zieloną herbatkę zaliczyłam,,co jest??na targu widzę tylko drzewa specjalne z wyspy,,0 roślin,,0 zwierza,,oj ,,

9. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

aleksandra, spróbuj proszę wylogować i ponownie zalogować się do gry :)
    Jeżeli to nie pomoże, spróbuj zalogować się do gry z innej przeglądarki :)

10. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

mnie pomogło,przelogowanie,,posągi odkryte wcześniej wróciły,,dzięki MOD_

11. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

12. Autorka oraz pozostali gracze byli obecni na forum rozumiem więc że przeczytali odpowiedz moderatorów ale więcej pytań nie zadano, wątek zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.