Problemy w grze - otto???

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by Danusia, Apr 13, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

No nie byłabym taka pewna, w każdym razie co do tej kasy - sprzedałam na próbę jedną sztukę czegoś tam, kasa do mnie nie dotarła.
    Bezpieczniej będzie jednak poczekać :)

ross2, gosiagosia60 and Keczmer like this.
  2. Hesarenka64

Hesarenka64 Baron forum

Nie bardzo miałam czas czytać cokolwiek - właśnie przyjechałam od chorego ze szpitala i to był pierwszy wątek który zauważyłam że dotyczy tego otta - sama nie potrafię robić screna i dołączyłam do reszty osób z tym problemem., Ja zauważyłam go chcąc rozesłać podarki sąsiadom.

ross2, gosiagosia60 and zzizzie like this.
  3. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Wygląda na to, że wszyscy padliśmy ofiarą pana otto ;)
    Tym lepiej - błąd masowy, więc się bardziej postarają ;)
    W każdym razie lepiej nie handluj i sąsiadów nie zmieniaj ;)

4. litkajestem

litkajestem Moguł forum

a ja uwazam ze to nawet fajne miec samych Otto w sasiadach i w prezentach, dawno sie tak nieusmialam jak dzisxD

ross2, ankagdw, Peonia and 1 other person like this.
  5. kogucik66

kogucik66 Młodszy ekspert

maiłam wystawione produkty na targu za 500000,towary juz prawie sprzedane a kasy niema,ciekawe czy jest możliwość odzyskania sianogroszy?

ross2 likes this.
  6. juliuszka

juliuszka Generał forum

Z ogłoszeń nic konkretnego nie wynika a OTTO bardziej mi się kojarzy z kabaretem, jakim staje się ten wątek ;)

ross2 likes this.
  7. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Bry wieczór, ale żeby nie było aż tak wesoło i kabaretowo, to przyszłam tu troszkę posprzątać ;) Rozumiem, że chcecie wymienić się informacjami, że nikt tu nie krzyczy czy wrzeszczy, ale posty moim zdaniem niepotrzebne usunęłam. Dział ten służy do zadawania pytań, a nie niepotrzebnych dyskusji. Proszę więc o wyrozumiałość, proszę nie krzyczeć (na mnie :D) i uzbroić się w cierpliwość. Zapewne za jakiś czas wszystko wróci do normy :)

ross2 and gosiagosia60 like this.
  8. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Proszę bardzo Ogłoszenie: KLIK

9. Keczmer

Keczmer Aktywny autor

U mnie wysłać prezenty Sąsiadom można - ale nie z listy otrzymanych prezentów, tylko klikając Sąsiada na pasku.

Na bocznym pasku Sąsiedzi mają swoje właściwe nicki i przed wysłaniem prezentu pojawia się pytanie, również z właściwym nickiem:
    Czyli nie wszystko "Otto" opanował. ;)

O, nowe ogłoszenie! Miejmy nadzieję, że na jutro rano ten skrypt już wszystko naprawi. ;)

gosiagosia60 likes this.
  10. Kloni17

Kloni17 Książę forum

czyli ja będę stratna moje 300 kupki po 215 SN za sztukę?

11. Peonia

Peonia Wyjątkowy talent

Coz zglaszam uprzejmie, ze u mnie tez panoszy sie Otto, mam nadzieje, ze nie bedzie zarloczny i odda mi kase za sprzedane produkty lub ewentualnie zwroci produkty wraz z 10% podatkiem za stoisko? Wczesniej (dzis i chyba wczoraj) zdarzaly sie problemy z targiem, ale uznalam to za blad niegodny zgloszenia, uznajac, ze wczesniej czy pozniej woci do normy. Otta obecnosc na targu zglaszam jednak, bo takiego dziwadla jeszcze nie widzialam. Ciesze sie, ze problem jest zgloszony i skrypt juz dziala.
    p.s. Inwazja Otta zdecydowanie poprawila mi dzis humor! xD

ross2 likes this.
  12. marysiad8

marysiad8 Książę forum

Ludzie dlaczego się dziwicie że coś jest nie tak?? Przecież jest nowa misja w spółdzielni blędy w młynie więc znowu gra przestałą działąć prawidłowo
    Dzisiaj jak włączą nowy event to będzie jeszcze ciekawiej . Ale chociaz tym razem MOD nie radzi zmienić przeglądarek , wyczyścić ciasteczek itp.
    Tym razem jest gdzies tam czytałam informacja że wszyscy tak mają

MOD WALDERA TAK PISZE!!!!! cytat
    Bardzo proszę o cierpliwość, problem jest znany programiści pracują nad jego rozwiązaniem. :)
    Pojawiło się Oficjalne Ogłoszenie, proszę się z nim zapoznać. Gdy tylko otrzymamy dodatkowe informacje zostaną one przekazane Graczom w stosownym OO. :)

Z tego Oficjalnego Ogłoszenia nic nie wynika !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Twoje posty połączyłam, na przyszłość jak chcesz coś dopisać to użyj opcji edytuj

Upominam słownie

MOD_Kleopatra

Last edited by moderator: Apr 14, 2015

13. Jak to nic nie wynika ??? napisane jest w nim przecież że problem został zlokalizowany i trwają prace nad naprawieniem go :)

https://board-pl.farmerama.com/inde...-zapraszaniem-do-znajomych.19294/#post-512289

Peonia likes this.
  14. *basika*

*basika* Okazjonalny autor

U mnie dziś już się nie panoszy "Otto" i jest wszystko ok. na targu i w prezentach :D

kotwbutach. likes this.
  15. kotwbutach.

kotwbutach. Aktywny autor

Witam.
    I u mnie już dziś jest - przynajmniej na razie - gra w porządku. xDxDxD

16. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Otto wrócił....

17. Keczmer

Keczmer Aktywny autor

U mnie już wczoraj wieczorem (no może nocą...) wszystko było w porządku, tylko jedna Sąsiadka zamiast swojego nicku miała "Otto" ;) ale dziś to też znikło.

Wiadomości dochodzą normalnie, wszystko jest OK. ;)

Współczuję tej osobie, która tu wczoraj pisała, że pousuwała Sąsiadów, jak im się nicki zmieniły.. U mnie tylko ta jedna miała zmieniony, reszta w porządku była cały czas. ;)

EDIT:
    Oj, rzeczywiście na targu bardzo, bardzo dziwne nicki znowu - różne, ale z pewnością nie "nasze"....

18. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

W związku z tym Oficjalnym Ogłoszeniem temat pozwolę sobie zamknąć. Mam nadzieję że na naszych farmach "otto" nie pojawi się już więcej ;)
    Pozdrawiam Wszystkich i dziękuję za cierpliwość :)

Thread Status:
Not open for further replies.