Problemy w grze - otto???

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Danusia, 13 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jasko54

jasko54 Stały bywalec

chcialam sie dolaczyc do was ja mam tez ten sam problem miejmy nadzieje ze to tylko blad w wyswietlaniu

2. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

Okazuje się, że moi sąsiedzi też zmienili nazwę na tego otta!! Niedługo wszyscy tak się będą nazywać.

majajandzinska lubi to.
  3. kasia750

kasia750 Hrabia forum

mi otto prezent przysłał......kto to?:p

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Bardzo Was proszę o cierpliwość, problemy o których piszecie są znane, programiści już pracują nad ich rozwiązaniem :)

5. yvonnege_

yvonnege_ Weteran forum

Może ktoś z Modów raczy się wypowiedzieć na temat targu. Nie ma na ten temat OO. Czy ten problem został juz zgłoszony?

6. VELOCI_RAPTOR

VELOCI_RAPTOR Stary wyjadacz

Mój targ wygląda tak

7. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Jak już pisałam programiści pracują nad rozwiązaniem błędów które pojawiły się w grze. :)
    Dotyczą one sąsiadów, poczty, targu, jak widać po Waszych wypowiedziach związane są z "otto_0 WHERE user ID = '35201'"
    Kiedy tylko otrzymamy dodatkowe informacje, zostaną one zamieszczone na forum. :)

W tej chwili mogę Wam tylko napisać że problemy o których tutaj piszecie są znane :)

8. nonames33

nonames33 Naśladowca mistrzów

jeżuuuu ludzie otto to jest boot BP na którego zrzucane jest 10% prowizji za wystawianie i z automatu przeksięgowywane na niego w celu utrzymaniu płynności w celu bycia regulatorem rynku prowadzenia skupu interwencyjnego w celu wpompowania gotówki wypompowania gotówki kiedy trzeba utrzymywaniu cen podczas eventow danych pozycji etc

a teraz coś poszło nie tak

Sylwiunia i Keczmer lubią to.
  9. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Lena0702, post usuwam gdyż nic nie wnosi do tematu, przypominam że dział pomocy nie jest działem dyskusyjnym.

EDIT:
    Edytowałam delikatnie tytuł temu, tak aby inni Gracze mogli szybciej tutaj trafić i nie tworzyli dubli :)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 13 kwietnia 2015
    Peonia lubi to.
  10. aneton05

aneton05 Aktywny autor

A ja wczesniej zwracałam uwageze zaczynaja sie jakies nieprawidłosci odnosnie mozliwosci wystawiania ofert po maksymalnej cenie i prosze pare h pozniej targ oszalał.
    Poczekajmy moze naprawia ,a jak nie to dadza kolejny drobny prezent w postaci kodu , z przeprosinami

11. graz...123

graz...123 Czeladnik forum

Ja też wystawiłam na targu do sprzedaży kameleona , a tam wszystko jest tylko OTTO. Czy odzyskam moje pieniądze za sprzedaży. Wszędzie mam tego OTTO. Zróbcie coś , bo zostaniemy bez kasy - zabierze nam wszystko

12. madasek

madasek Młodszy ekspert

Ale numer, kupkę mi z targu wcięło :D, otto nie przebiera w środkach, przydaje mu się wszystko :D

Peonia lubi to.
  13. -barbarka1969-

-barbarka1969- Czeladnik forum

usunęłam OTTO ze znajomych, okazało się ze usunęłam prawdziwych znajomych i nie mogę ich teraz zaprosic, bo pisze, że nie ma takiego gracza, o co chodzi ??????????????????? Otto jest wszędzie , na targu , w znajomych, a jak kupowałam floreny, to też jest na moim koncie ?????????????????????????

14. Liliowafarma

Liliowafarma Aktywny autor

U mnie też króluje OTTO, boję się cokolwiek robić, bo mi ukradnie wszystko. OTTO twoje miejsce jest za rzeką Odrą.

15. annab4

annab4 Czeladnik forum

Dołączam się do zniecierpliwionych graczy z pytaniem co się dzieje ?

16. Hesarenka64

Hesarenka64 Baron forum

Ja też mam takie same kłopoty i też mam wszędzie tego OTTA
    Czytam że jak usunę go spośród znajomych to pozbędę się jakiegoś prawdziwego sąsiada. Czytam tutaj że wiecie o problemie i mam go nie zgłaszać do PT ale nie wiem co mogę robić żeby nie narozrabiać sobie w grze.
    Bardzo proszę o jakieś info.

17. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Obecnie pozostaje nam tylko czekać aż problemy zostaną rozwiązane :)
    Bardzo Was proszę o cierpliwość :)

18. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Jest oficjalne ogłoszenie w tej sprawie, na stronie głównej:

https://board-pl.farmerama.com/inde...-zapraszaniem-do-znajomych.19294/#post-511484

Niewiele wyjaśnia, ale na razie lepiej się wstrzymać z różnymi działaniami na targu, a sąsiadów zostawić, choćby się nazywali Otto ;)

19. -wiercipiętka-56

-wiercipiętka-56 Zaawansowany

to na pewno błąd w wyświetlaniu. wszyscy są pod tą nazwą , ale pieniądze z targu przychodzą na nasze konto, nie panikujcie, na pewno to niedługo naprawią, tak samo prezenty docierają to wskazanej osoby , tylko widnieje inna nazwa

ross2 lubi to.
  20. Karkalinka

Karkalinka Młodszy ekspert

U mnie to samo,ale spokojnie ,poczekajmy,może się wszystko jakoś wyjaśni....chociaż coś za dużo i za często różne błędy się tu
    pojawiają i to od czasu tych wszystkich niby "ulepszeń"

ross2 i Keczmer lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.