Problemy techniczne 25.06.2021

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika marcinek74, 26 czerwca 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. marcinek74

marcinek74 Hrabia forum

Witam uprzejmie cała Ekipe i wszystkich graczy. Mam pytanie .
    Dlaczego zostaje wydłużony tylko jeden event a nie obydwa. Co jeśli przepadły bonusy na drugim evencie apropo zbiorów ??? Dlaczego BP lekceważy graczy . Pozdrawiam wszystkich

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj marcinek74.

BP nie powiedział jeszcze ostatniego słowa, event Plażowy klub "Pod dzikim bananem" II ma zakończyć się planowo w dniu 29.06.2021 godz. 14:00, czyli ewentualne informacje o przedłużeniu mogą jeszcze się pojawić. Nie gwarantuję, że tak będzie ale tak jak jest napisane w Ogłoszeniu odnośnie rekompensaty:
    Zapraszam do śledzenia wyżej podanego wątku oraz pozostałych ogłoszeń.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. marcinek74

marcinek74 Hrabia forum

Dziękuje za odpowiedz :) Straciłem bonusy ale cóż . Jeśli wydaje kwote na abonament na farme tzn. kombajn to zależy mi żeby działał. Tak działa kapitalizm. Płace i wymagam. Niestety płace a tu nie działa nie dość że nie działa i przepadaja bonusy to zero rekompensant w Funtach

Kasiunia13 lubi to.
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Oczywiście to zrozumiałe i Producent zapewne zdaje sobie z tego sprawę, ale bardzo proszę podziel się swoją opinią i uwagami w wątkach dyskusyjnych: Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń.

A skoro tutaj nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.