problemy na farmie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika skaliwa, 1 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Ponieważ poprzedni wątek Komunikacja z serwerem został zamknięty, otwieram nowy temat. Ja mam także problemy ze zbieraniem, przejściem z łąki na łąkę, wejściem na targ. Wczoraj usiłowałam kupić wodę i nie mogłam. Od paru dni tak sie dzieje. Pomaga jedynie przelogowanie, ale ile razy można? I proszę tak szybko wątków nie zamykać, bo być moze więcej graczy ma ten problem.

2. sabcia95

sabcia95 Okazjonalny autor

ja juz tydzien temu zglaszalam wlasnie te problemy i w tym kierunku dale nic nie robia

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Poprzedni wątek został zamknięty na życzenie Autora.

Samo wylogowanie i ponowne zalogowanie się do gry nie wystarczy. Zastosowałaś się może do wszystkich wskazówek z poradnika podanego w tamtym temacie ?
    Jeśli tak i uważasz, że z Twojej strony jest zrobione wszystko co jest możliwe i spełniasz wszystkie wymagania gry, to zapraszam do PT ze szczegółowym opisaniem problemów, w celu zweryfikowania Twojego zgłoszenia. Z pozycji forum to niewykonalne.

sabcia95 do Ciebie taka sama prośba.

Czy tutaj macie jeszcze jakieś pytania ?

4. zosia1953

zosia1953 Stały bywalec

mnie natomiast wylogowuje z gry nie mogę normalnie zbierać bo co nacisnę na gotowe zeby zebrać to ciach i już mnie nie ma

5. Lunari78

Lunari78 Książę forum

ja mam problem ze zrobieniem paszy w młynie przelogowanie i czyszczenie nie pomogło jak jednemu sie zrobi to drugi plusik już nie działa

6. SMOD_Atena

zosia1953, nie masz przypadkiem otwartych dwóch okien przeglądarki i na obydwóch zalogowanej farmy ?

Lunari78, sprawdzałaś może działanie młynu na innej przeglądarce ? Czy posiadasz wszystkie składniki do produkcji wybranej paszy ?

7. SMOD_Atena

Kolejne pytania w temacie się nie pojawiły więc zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.