problem

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika bekaslukasz, 11 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bekaslukasz

bekaslukasz Forumowy żółtodziób

Byłem w posiadaniu srebrnego łuku weselnego. Dziś robiąc porządki na swojej łące czasowo go usunąłem. Kiedy ponownie chciałem go wkleić już go nie było (łuk dzieliłem z żoną) czy idzie to naprawić? Podobnie ma się sytuacja do Romka o tęsknym spojrzeniu. Trzecim problemem jest to że na mojej łące są 2 drzewka surmii które zamiast dawać kwiatów dają mi same Pd

przepraszam Julek już się pojawił reszta pozostaje niezmienna

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 11 lutego 2016
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zastosuj się proszę do wskazówek z tego poradnika : >>>Gdy gra nie działa - poradnik <<<.

W szczególności wyczyść proszę pamięć przeglądarki, ciasteczka cookies i flashowe. Jeśli to niczego nie zmieni, odinstaluj proszę i ponownie zainstaluj wtyczkę AFP : >>>Reinstalacja Adobe Flash Playera<<<.

W ostateczności napisz proszę zgłoszenie do Pomocy Technicznej : >>>PORADNIK<<<.

To jeśli chodzi o Łuk weselny. Chyba że Twoja farmerska żona już nie gra, w takiej sytuacji Łuk powinien zniknąć z paska.

Jeśli chodzi o surmie to prawdopodobnie są to pozostałości z eventu : >>>klik<<<<.
    Drzewka powinny zostać wymienione po tym evencie i zniknąć z łąki, niemniej jeśli miałeś przerwę w grze to pozostały i dają tylko PD lub nic nie dają. Po usunięciu ich do paska powinny zniknąć.
    Surmię, która daje owoce możesz kupić w Galerii handlowej.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Kolejne pytania się nie pojawiły więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.