Problem

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Mariolka2251, 24 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Mariolka2251

Mariolka2251 Forumowy żółtodziób

Gram od niedawna dzisiaj chciałam wejść na farmę i pisze zostałaś zablokowana przez administratora,co mam w tej sytuacji zrobić. Napisałam do Pomocy i nie dostałam odpowiedzi. Proszę o pomoc.

2. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

odpowiedz dostaniesz na pocztę,

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wszelkie pytania związane z zablokowaniem należy kierować do Pomocy Technicznej, jeśli napisałaś to na pewno otrzymasz odpowiedź, sprawdzaj proszę dokładnie swoją pocztę w skrzynce odbiorczej, również folder SPAM, ponieważ zdarza się że odpowiedzi z PT tam właśnie trafiają. Jeśli jeszcze nie otrzymałaś odpowiedzi to czekaj proszę cierpliwie.

Czy tutaj masz jakieś pytanie techniczne na temat gry ?

aleksandra, dziękuję za pomoc.

4. Mariolka2251

Pisałam do nich o 6 rano i jak na razie żadne wiadomości od nich nie mam.
    To ile ja mam czekać na odpowiedź od pomocy i proszę nie zamykac tematu bo moze się zdażyć,że jeszcze bedę potrzebować pomocy z góry dziękuję.

5. SMOD_Atena

Jeśli zgłoszenie zostało poprawnie wysłane to odpowiedź z PT na pewno już została do Ciebie wysłana, jeszcze raz proszę- sprawdź dokładnie swoją skrzynkę odbiorczą i folder SPAM. Jeśli zgłoszenie nie zostało wysłane poprawnie to spróbuj proszę jeszcze raz. Tutaj poradnik jak skontaktować się z PT : >>>POMOC TECHNICZNA<<<.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

6. Mariolka2251

Nic nie otrzymałam ani w normalnej odpowiedzi ani w spamie. Zgłoszenie zostało poprawnie napisane.

7. SMOD_Atena

W takim razie spróbuj proszę wysłać zgłoszenie do PT zgodnie ze wskazówkami z podanego wyżej poradnika, jeszcze raz. Z pozycji forum niczego nie sprawdzę.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

8. Mariolka2251

Dobrze spróbuje jeszcze raz wysłać,a jeśli mi nie odpiszą to co wtedy mam robić?? Gdzie się udać po pomoc?

9. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

musisz cierpliwie poczekać,,wiem to trudne,,też tak miałam,odpisują zawsze,,

10. Mariolka2251

Zawsze? Jakiś miesiąc temu też pisałam do PT bo chciałam aby mi sprawdzili konto i do dzisiaj nie dostałam odp.

chrumcia91 lubi to.
  11. SMOD_Atena

Jeśli zgłoszenie wyślesz poprawnie to na pewno otrzymasz odpowiedź. Pomoc Techniczna zawsze odpowiada na wszystkie zgłoszenia, jeśli jest ich dużo bądź wymagają dłuższej weryfikacji to czas oczekiwania na odpowiedź się wydłuża, zatem bardzo proszę o prawidłowe wysłanie zgłoszenia i cierpliwe oczekiwanie na odpowiedź. Zwróć proszę uwagę na swój adres e-mail czy piszesz z właściwego, to znaczy tego, który jest przypisany do konta w grze oraz zapoznaj się jeszcze z tym tematem : >>>klik<<<.
    Jeszcze raz proszę o wysłanie zgłoszenia zgodnie ze wskazówkami z poradnika. Nic więcej w tym temacie już nie wymyślimy, w związku z czym tutaj zamykam.

aleksandra, jeszcze raz dziękuję za pomoc.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.