problem

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kacperek50, 18 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kacperek50

kacperek50 Mieszkaniec forum

co znowu z ta grą nie można przejść na inną mapę obłęd ciągle są jakieś awarie

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

3. kacperek50

kacperek50 Mieszkaniec forum

mam dośc waszych porad i odsyłania do linków,gra się knoci tak jak te kino raz są filmy raz nie ma,bo jest czarny ekran,jedno jest pewne BP nie traktuje graczy polskich tak jak swoich niemców

4. SMOD_Atena

Niestety moja pomoc ogranicza się do podawania linków czy też przekazywania informacji z mojego doświadczenia w grze,nic więcej nie mogę zrobić. A czyszczenie pamięci przeglądarki,itd...to rutynowe czynności wymagane do poprawnego działania gry.
    Jeśli te czynności nie przynoszą pozytywnych efektów,napisz proszę do Pomocy Technicznej,link znajdziesz pod ramką gry.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytania ?

5. 666kobieta

666kobieta Okazjonalny autor

6. SMOD_Atena

666kobieta przykro mi ale jesteś w błędzie,dział Pytań Technicznych to zupełnie co innego niż Pomoc Techniczna,zerknij proszę tutaj na skład Ekipy stróżującej:Pytania Techniczne i tutaj na skład Ekipy Pomocy Technicznej.

A w związku z tym,że kacperek50 nie zadał więcej pytań,temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.