Problem . ;/

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika dawid_0713, 10 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dawid_0713

dawid_0713 Forumowy żółtodziób

Witam. Gram przez NK.PL i chciałbym przenieść konto na FARMERAMA.PL ... Dostałem już info od supportu ( tutaj link ) https://board-pl.farmerama.com/showthread.php?t=967522 i prosiłbym o szczegółowe wyjaśnienie tego jak mam to zrobić skoro rzekomego banera już nie ma ;/ Pozdrawiam.

2. BA_Chris

BA_Chris Guest

Spróbuj proszę skontaktować się na razie w tej sprawie z supportem Naszej Klasy, a jeśli to nie pomoże, to skontaktuj się z naszą Pomocą Techniczną. :)

3. dawid_0713

Pisałem już do waszego supprotu. Napisali mi, że mam napisać do supprotu NK. Przed chwilą wysłałem do nich wiadomość.

4. BA_Chris

BA_Chris Guest

I świetnie, czekaj więc cierpliwie na wiadomość ze strony supportu NK. ;)

5. dawid_0713

;) Odpisali mi, że mój problem został zgłoszony do odpowiedniego profesjonalisty i dostane odpowiedź w ciągu 72h roboczych. ^^

6. BA_Chris

BA_Chris Guest

I super, czy masz tutaj jeszcze jakieś pytania? ;)

7. dawid_0713

Nie więc możesz zamknąć temat ;)

8. BA_Chris

BA_Chris Guest

W takim razie dziękuję i zamykam. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.