problem ze znalezieniem mleczarni.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika konrad1992, 30 kwietnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. konrad1992

konrad1992 Forumowy żółtodziób

Mam taki problem zrobiłem w warsztacie mleczarnie i mleczarnie dla kóz i nie mogę tego znaleźć w inwenatrzu. Może mi ktoś podpowiedzieć czemu tam ich nie mam lub gdzie mogę je znaleźć, a w inwenatrzu w zakładce ze zwierzętami jak wybieram posiadam inne warsztaty ale nie mleczarni i mleczarni dla kóz.

P.S. ponawiam ponieważ nie miałem możliwości odpowiedzi bo akurat nie miałem możliwości czasowo żeby zajrzeć na forum.

2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

konrad1992, mleczarnie to fabryki, szukaj korzystając z wyszukiwarki w inwentarzu, zakładka warsztaty:
    ScreenHunter 181.png
    Czy mogę jeszcze jakoś pomóc?

3. konrad1992

właśnie tutaj nie mam tych co zrobiłem, jest możliwość że gdzieś indziej mogą się znajdować?

4. MOD_Elena

MOD_Elena Guest

Wyloguj się z gry i zaloguj ponownie.
    Sprawdź czy masz ustawioną zakładkę "Wszystkie" bądź "Warsztaciki"
    Jeśli poprzez wyszukiwarkę w inwentarzu w tych zakładkach nadal nie odnajdujesz zbudowanych mleczarni.

Zgłoś się do > pomocy technicznej<

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. konrad1992

już wysłałem zapytanie do pomocy technicznej.

6. MOD_Elena

MOD_Elena Guest

W takim razie tu temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.