problem ze zmiana hasla

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika hasiokos, 1 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hasiokos

hasiokos Młodszy ekspert

witam, chcialam zmienic haslo do farmy i nie otrzymuje maila, nie otrzymuje tez maila jesli chce zmienic emaila na innego. jestem troche w kropce bo nie bardzo wiem co zrobi. Dodam e to email na tlenie, do zarejestrowania farmy podalam w formacie...@go2.pl a skrzynki uzywam z domena .....@tlen.pl ale to ta sama skrzynka, kazdy email zaadresowany pod domene go2.pl czy tlen.pl trafia do tej samej skrzynki a email z ustawien farmeramy nie dochodzi. newsletter przychodzi normalnie na skrzynke .
    ma ktos rade?
    proooszeee

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Na początek sprawdź proszę folder Spam i pokrewne, np... Społeczności. Jeśli tam nie znajdziesz e-maili i z linkiem weryfikacyjnym to spróbuj dodać poniższe adresy do białej listy [przeciwieństwo znanej czarnej listy] oraz książki adresowej w Twojej skrzynce pocztowej:
    • news.bigpoint.com
    • bigpoint.com
    • farmerama.com
    • email.farmerama.com
    Daj proszę znać czy problem ustąpił czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. hasiokos

hasiokos Młodszy ekspert

dziekuje za szybka pomoc, update biaej listy pomogl (segregatory meczylam od wczoraj juz)
    mam juz nowe haslo
    dziekuje bardzo

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, cieszę się, że już wszystko w porządku i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.