Problem ze zdjęciem.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika est-orka, 8 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Dobry wieczór :)
    Mam zapytanie odnośnie zapisywania zdjecia Farmy.
    Od wielu miesięcy na mojej farmie tak to wygląda:
    Nie zapisuje się nic ..... tylko puste pole jest.

W tym wątku BA_Czerwona pisała, że zostało to zgłoszone: Zgaduj zgadula, co pokazała dziś kula...

Kiedy będzie to naprawione?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

3. est-orka

est-orka Fanatyk forum

SMOD :)
    Ten post BA jest z 14 sierpnia 2015 , więc usunięcie problemu, o którym piszesz.... nie nastąpiło.
    U mnie do dzisiaj, sprawdzone i to nie raz w różnych odstępach czasu ( dni, tygodni, miesięcy).... nadal nic się nie zapisuje.

Ewuniu:)...ja już do PT w tej sprawie pisałam.... i zdjęcie zrobione przez PT też tak wygląda.
    Po kliknięciu na "zrób zdjęcie" wydaje się, że się zapisuje...ale po wejściu na pocztę pole jest poste.....sąsiedzi też widzą puste pole.

4. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Cześć, Oreczko :)
    Sprawdziłam i otrzymałam informację 30 lipca, że problem ma zostać naprawiony tego dnia. Być może wprowadziłam Ciebie (wtedy lub teraz) i SMOD_Atenę w błąd i nie został wtedy naprawiony, ale teraz i u mnie działa bez zarzutu, także kiedy ponownie się zaloguję. Zgłoś się ponownie do pomocy technicznej (nawiąż do ostatniej odpowiedzi, ewentualnie napisz nowe zgłoszenie), tam może zostać to sprawdzone. Z poziomu forum nie jesteśmy w stanie pomóc, bo nie możemy odtworzyć błędu.

5. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Dzień dobry :)
    Dziękuję BA za wyjaśnienie. :)
    Napiszę w takim razie jeszcze raz do PT ..... Emilko, tylko nie będę już zamieszczać screenów ..... przecież wiesz jak to "zdjęcie" wygląda.

Wątek można zamknąć.
    Miłego dnia życzę:)

BA_Czerwona lubi to.
  6. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

dziękuję i zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.