problem ze zbiorami

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by Mariola198989, Oct 25, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Mariola198989

Mariola198989 Czeladnik forum

nie wiem jak ten problem opisać, ale zawsze żeby zebrać zagrodę klikałam 3 razy (zbiór, gnój, pasza) i zawsze szybko w to samo miejsce. A teraz po zebraniu znika ta ikonka, muszę szukać za zagrodzie aż znów pojawi się ikonka żeby zebrać gnój itd. Podobnie ze zbieraniem roślin z pól, znika ikonka i jest trudniej zbierać.

jankagojtowska likes this.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zastosuj się proszę do wskazówek z tego poradnika : >Gdy gra nie działa - poradnik <.

W szczególności wyczyść pamięć przeglądarki, ciasteczka cookies i flashowe. Jeśli to niczego nie zmieni, odinstaluj proszę i ponownie zainstaluj wtyczkę AFP : >Reinstalacja Adobe Flash Playera<.

W ostateczności napisz proszę zgłoszenie do Pomocy Technicznej : >PORADNIK<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. jankagojtowska

jankagojtowska Czeladnik forum

Problem ze zbiorami to nie jest tylko u pojedynczych graczy ,ja tez mam to samo więc nie mówcie o czyszczeniu ciasteczek ,wyczyscilam i nic sie nie poprawilo to problem BB

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Last edited by moderator: Oct 25, 2017
    bazyl2211 likes this.
  4. SMOD_Atena

jankagojtowska samo czyszczenie ciasteczek czasami nie wystarczy, może trzeba sprawdzić wtyczkę AFP, ewentualnie przeprowadzić reinstalację wtyczki, ale wszystkie wskazówki znajdziesz w wyżej podanych poradnikach. Jeśli wszystkie czynności zgodnie ze wskazówkami zostały wykonane, a problem nadal występuje to zapraszam do PT, w celu sprawdzenia konta.

Czy Autorka wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

5. pepe2013

pepe2013 Baron forum

Witam
    Potwierdzam. To nie problem pojedynczy i reinstalacja AFP i usunięcie ciasteczek nie pomaga. Lepiej jak bezpośrednio problemem zajmą się technicy bo wysyłanie indywidualnych zgłoszeń zasypie im skrzynkę :)

bazyl2211 likes this.
  6. SMOD_Atena

Witam pepe2013, Pomoc techniczna to nie jest dział techniczny gry, żeby przekazać problemy pojedynczych Graczy do działu technicznego to najpierw trzeba konta sprawdzić a do tego potrzebne są zgłoszenia do Pomocy technicznej.

Czy tutaj są jeszcze jakieś pytania?

7. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

U mnie to samo ze zbiorami. Wszystko sprawdzone. Błąd chyba ogólny.

bazyl2211 likes this.
  8. pepe2013

pepe2013 Baron forum

Wynika z tego, że to problem ogólny. Ale zgodnie z radą zgłaszam problem.

9. iMalinowa

iMalinowa Czeladnik forum

Witam, ja też mam ten problem.

10. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Czy kiedyś choć raz będzie tak że po odpaleniu eventu wszystko będzie normalnie działać, brak możliwości ręcznego zbioru pól i zwierzaków w strefie pełni, trzeba klikać po 10 razy żeby zebrać jedno małe poletko, musiałem odpalić kombajn dla jednego pola bo ręcznie bym zbierał 5 godzin, rozumiem że czas strefy pełni zostanie przedłużony o czas naprawy błędów ?

Grevido, bazyl2211 and Anetta41 like this.
  11. Mariola198989

Mariola198989 Czeladnik forum

ok, czyli widzę, że to nie tylko mój problem. Dziękuję za zainteresowanie, pozdrawiam

12. anioleczek12389

anioleczek12389 Zaawansowany

Ja także mogę potwierdzić bardzo powolne ręczne zbieranie i klikanie po 10 razy i szukanie miejsca na poletku , aby kliknięcie się udało. I nie tylko na polach pełni, ale także na innych polach, pozdrawiam

13. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

problem został zgłoszony, niebawem gra powinna działać prawidłowo, mogę jedynie poprosić o cierpliwość.
    .Farmeria., nie wiem, takich informacji nie otrzymaliśmy.

14. pepe2013

pepe2013 Baron forum

hahahaha - ludzie - ale się uśmiałem.[ciach] czy wyczyścić (pewnie z 1000 razy) ciasteczka i przeinstalować AFP. A pomimo tego, że to zrobiłem dalej jest problem. Teraz czytam na forum, że jednak problem jest i pracują nad tym, że go usunąć. Mam jedno pytanie kto go tu robi w wała? Zamiast przyznać się do problemu to próbują ściemniać - żenada, powinniście się wstydzić !!!

post edytowałam, gdyż:
    2.19. Korespondencja
    Zabronione jest publikowanie i omawianie treści korespondencji z pomocą techniczną.

Kara:
    31 pkt

2.3. Zaśmiecanie, spam, flood, off-top, double posting
    Posty powinny być zrozumiałe i czytelne. Niedozwolone jest również pisanie np. DUŻYMI oraz naprzemiennie DuŻyMi i MaŁyMi LiTeRaMi.

upominam słownie

TL_Mouse

15. .mira161070.

.mira161070. Czeladnik forum

tez tak mam ze zbiorami

16. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

raz jeszcze przypomnę, problem został zgłoszony, ja rozumiem, że doskwiera Wszystkim, jednak dział pytań nie jest wątkiem dyskusyjnym, czy służącym do wymiany opinii.

17. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

pepe2013, post usuwam, nie wnosi nic do tematu wątku.
    Raz jeszcze informuję: problem jest zgłoszony, a wszystkie dalsze posty będące dyskusją w tym wątku będą usuwane.

18. evitka40

evitka40 Młodszy ekspert

u mnie to samo. Bardzo prosimy o pomoc :))))

19. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

zapraszam do lektury ogłoszenia >>KLIK<<

20. branicka501950

branicka501950 Koneser forum

u mnie tez nie działa -ale znalazłam sposób - wystarczy klikac w lewy róg zagrody i można podlewać

dotikampo likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.